-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Paarse grappige dinosaurus pluche – knuffel

19,90 

De nieuwe vriend van jullie soort is deze enorme dinosaurus pluche! Hij is toch zeker een kleine komiek!

Niemand anders kan een dino in huis hebben, en het is een origineel en uniek cadeau voor uw kleine prehistorische meisje of jongen. Dinosaurussen zijn altijd een groot succes bij kinderen, en deze tere dinosaurus zou een favoriet bij hen moeten zijn. Dit is het perfecte formaat voor klein handwerk, en het is gemakkelijk en leuk om mee te spelen. Het is een geweldig cadeau voor elk kind vaninosaurus.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze Dinosaurus Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

De lachende pluche!

Het grappige dinosaurus pluche is verkrijgbaar in verschillende kleuren die iedereen doen denken aan een zachte en warme aanraking. Voor nog meer fantasie en plezier heeft de dinosaurus kleine vlekjes en een gouden kuif. Gemaakt van hoogwaardige materialen, onze dinosaurus pluche is super zacht en knuffelbaar. Uw kind zal dol zijn op het realistische uiterlijk en het leuke ontwerp.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

30cm

Kleur

Violet

Matériau

Coton