-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Tyrannosaurus Pluche motregen – knuffel

54,90 

Introductie van de fantastische en ongelooflijke drizzle van tyrannosaurus pluche, die zo spannend is!

Dit dier kan worden opgegeten, maar niet gegeten! Ik zie hem nu, en dan zie ik hem weer!

Deze tyrannosaurus drizzle is het ideale materiaal voor kinderen die willen leren over dinosaurussen! Het is gemaakt van plastic en is een geweldig cadeau voor kinderen. De tyrannosaurus is ongeveer 60 cm hoog, dus ideaal voor kleine handen. Met de lange, donkere ogen en de droge tandems kunnen alle dinosaurusfans zien wat ze kunnen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Felle bruine Tyrannosaurus pluche voor een blauwe stoel in een slaapkamer

Plezier en avontuur!

Hier is onze geweldige woeste bruine tyrannosaurus pluche heeft veel voor u om te ontdekken! Spring op zijn rug (als je kunt!), en laten we gaan voor wat plezier en nieuwe avonturen! Deze schattige bruine woeste tyrannosaurus is de perfecte metgezel voor kleine dino-verslaafden! Het is ongeveer 60 cm lang en gemaakt van zacht aanvoelende stof. Zijn grote, glanzende zwarte ogen en open bek met scherpe tanden zullen alle kleine dinosaurusfans aanspreken! Kleine jongens zullen graag spelen met deze vriendelijke pluche en zich een echte dinosaurus voelen!

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

60cm

Matériau

Coton

Kleur

Bruin