-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige lichtgroene dinosaurus pluche – knuffel

54,90 74,90 

Gisteren is onze super schattige lichtgroene dinosaurus pluche, die zo groot en majestueus is!

Het is perfect voor grote vogels, maar ook voor het weer op uw kleed om u warm te houden! Uw kind zal deze pluche graag gebruiken om in de speling te komen en me te laten speleologieën.

De felgekleurde Dinosaurus Pluche is een heldere en lichte pluche voor alle leeftijden. De Dinosaurus Pluche is gemaakt van lichtgroene stof met ventilatie en een waakzaam oog voor extra veiligheid en comfort. De heldere zwarte ogen en de ondeugende glimlach van de pluchen dinosaurus nodigen iedereen uit om hem een knuffel te geven. Deze dinosaurus pluche is perfect als cadeau voor een speciaal persoon in uw leven.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Licht Groen Dinosaurus Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Schattig en schattig!

Deze ongelooflijke lichtgroene dinosaurus pluche is de beste vriend ooit! Hij gaat overal met u mee en helpt u alle geheimen van de dinowereld te ontdekken! Deze kleine lichtgroene dinosaurus is het perfecte knuffeldier voor kinderen die van dinosaurussen houden! Hij heeft een lang slank lichaam en een puntige staart. Kinderen kunnen hem overal mee naartoe nemen, en hij voelt zacht aan, waardoor hij perfect is om te knuffelen.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

Groen