-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Groene Spinosaurus pluche – knuffel

24,90 99,90 

Deze grote spinosaurus pluche is een soort recht om een dinosaurus in huis te hebben, als decoratie of als ornament. Kinderen mogen dit speelgoed gebruiken, maar het is erg moeilijk.

De grote Spinosaurus is een praktische, grote dinosaurus. Hij is slim met zijn getextureerde haar, lange en praktische lichaam. Kleine kinderen en jonge vrouwen zullen met dit praktische dier kunnen spelen, of het gebruiken voor hun plezier of om hun slavernij te beschermen.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groene Spinosaurus Pluche Fantastische Dinosaurus Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|40cm|60cm|80cm

Zacht en hoge kwaliteit

De groene spinosaurus pluche heeft een zeer zachte, hoge kwaliteit textuur en zal de wereld en de geheimen van de dinosaurussen naar uw kind brengen. De Spinosaurus is een heel bijzonder dier, en deze prachtige pluche is er een perfecte weergave van! Hij heeft een lange nek, een dikke staart met scherpe klauwen en een kuif op zijn rug. Zijn grote kaken zijn gevuld met scherpe tanden, perfect om zijn prooi te vangen. Zijn huid is donkergroen met lichte vlekken erop, wat hem uniek en gemakkelijk herkenbaar maakt. Dit pluche voelt zeer zacht aan, waardoor het ideaal is om mee te knuffelen. Het is ook zeer realistisch en zal een geweldige aanvulling zijn op elke dierenverzameling!

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

40cm, 60cm, 80cm, 100cm

Kleur

Groen

Size

, , ,

Matériau

Coton

Kleur