-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Dinosaurus kussen – knuffel

29,90 84,90 

Het fantastische dinosaurus pluche kussen, dat de wereld nooit zal vergeten!

U kunt uw kind helpen om meer te leren over dinosaurusvrienden: T-rex, triceratops, pterodactyl…

De dinosaurusschelpen zijn zeer helder en zijn bedekt met een zeer sterke schelp. Kussen in de vorm van een dinosaurus. Ideaal als cadeau of decoratie voor een verjaardagsfeestje, een kinderfeestje, een jubileum, een feest, een cadeau. Elk kind zou dat moeten weten!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Dinosaurus Kussen Pluche Fantastisch Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 50cm|65cm|85cm

Een ongelooflijke en schattige pluche

Onze dinosaurus kussen pluche, het is zo geweldig en schattig om uw kind te helpen in slaap te vallen, en om plezier te hebben. Hij gaat overal mee naartoe en laat uw kind alle geheimen van de dinosauriërs ontdekken! Dit grote dinosauruskussen is voorzien van een levendige cartoon die tot de verbeelding spreekt van jonge dinosaurusliefhebbers. De felle kleuren contrasteren sterk met het groene lichaam van de dinosaurus. De grote gewatteerde dinosauruskop is perfect voor dutjes en knuffels, en de lange staart is ideaal om rond het lichaam te wikkelen. Het kussen is gemaakt van een zachte, pluche stof die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Wat als... de dinosauriërs niet waren verdwenen?

Gigantische, majestueuze wezens leefden op het land en in de lucht, dinosaurussen met hun vreemde kruinen en hoorns heersten 200 miljoen jaar geleden over de planeet. De enige afstammelingen van de dinosauriërs die nu nog onder ons leven zijn de vogels.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Kleur

Groen