-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Rubble Paw Patrol buldog pluche – knuffel

19,90 

Dit is Rubble Paw Patrol pluche, houdt ervan om anderen te helpen en te knuffelen met kinderen ! Rubble, de expert met een goed gevoel voor humor, loopt rond en helpt uw kind te leren.

Rubble, de bulldog van Paw Patrol, is een zeer goede hond. Zijn leven is erg moeilijk en zijn ogen zijn zo dik als zijn schedel. Hij is de leidende buldog van de Patrol en is zeer actief met de andere leiders van zijn team.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zuma Pat' Patrouille Labrador Pluche Materiaal: Katoen

Rubble de bouwexpert

De Paw Patrol Rubble pluche is zo schattig! Ze is erg aanhankelijk, geeft graag kusjes en dikke knuffels aan kinderen!
De Rubble van Paw Patrol is de perfecte pluche voor alle fans van deze schattige tv-serie! Gemaakt van zachte en duurzame materialen, is dit pluche perfect voor kinderen vanaf 3 jaar. Het pluche is ongeveer 15 cm hoog en heeft een lichaam gevuld met microkorrels, waardoor het uiterst comfortabel is voor kleine armen. De knopen op Rubble lijfje zijn perfect voor peutervingers om gemakkelijk te grijpen. De zachte oren en staart van de bulldog zijn ook gemakkelijk vast te pakken, waardoor het een perfect speeltje is voor kleine handjes.

Patrouille te hulp!

Ontdek onze ongelooflijke collectie Paw Patrol Plush en ga op avontuur met Ryder, Marchall, Rubble en al hun vrienden!
Dit is de perfecte collectie voor alle kinderen die fan zijn van de beroemde tekenfilm!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Size

15cm