-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattig geitenpluche – knuffel

39,90 

We staan er alleen voor! Dit is het soort pluche waar alle mensen die het onderste uit de kan willen halen, hun voordeel mee kunnen doen. Het is perfect als gids voor de piste en als bijzondere verblijfplaats. Maar laat dit uw kind niet koud maken!

U moet alle materialen kunnen gebruiken die u kunt vinden om uw leven gemakkelijker te maken! Dit is een geweldige manier om uw kind beter te leren kennen. Het materiaal is ook zeer goed en duurzaam, waardoor het de perfecte keuze is voor de specialist. Haar brede kleurenpalet is zeer expressief en ze is erg goed in het geven van een goed gevoel. Dit is een geweldige manier om je stem te laten horen en je humor te laten voelen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige Geiten Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Beige|Blauw

spelen met andere dieren

Deze pluche geit is perfect voor uw kind om te spelen met andere knuffeldieren die hij bezit, zijn spel zal uitkomen zoals in zijn verbeelding! Wij bieden u de schattige geitenpluche. Dit pluche is zeer zacht en knuffelbaar. Uw kind zal het geweldig vinden!

Collectie knuffeldieren

Maak een verzameling opgezette dieren met deze prachtige geit en laat uw kind zich inbeelden dat hij de eigenaar is van een boerderij vol dieren, hij zal er veel plezier aan beleven!
Schattige Geiten Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Beige|Blauw

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Beige, Blauw

Size

25cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3 ans