-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Bruin poedelpluche – knuffel

14,90 19,90 

De cacaobonenvacht van deze poedelpluche is zeer goed. Zo zacht als een chocolade die in je mond ruikt, hij is een meester-chocolatier, deze metgezel zal de meest gulzige verrukken!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Een bruine poedelknuffel om baby blij te maken

Droomt uw baby al van een hond? Als hij nog klein is, is het niet echt raadzaam om hem een echte hond te geven! In plaats daarvan kunt u hem deze schattige bruine poedelpluche geven. Op het eerste gezicht lijkt het een echte hond. Maar het is eigenlijk een pluchen speeltje. En uw kind zal er dol op zijn!
Dit poedelspeeltje is niet alleen schattig, maar ook erg zacht. Zijn zijdeachtige vacht voelt goed aan. U zult het zeker graag dikke knuffels geven. En uw baby ook. Als u weg bent, zal deze bruine poedelpluche hem gezelschap houden. Het zorgt ervoor dat uw peuter niets mist en een geweldige tijd beleeft. Zacht en knuffelbaar, deze heerlijke kleine pluchen hond zal er altijd zijn om baby gerust te stellen en te troosten.
Chocoladebruine poedel: het perfecte speelkameraadje voor uw peuter!
De baby mag nooit alleen gelaten worden! Om hem te helpen zich beter te ontwikkelen, moet u hem een vriend geven die met hem speelt en tijd met hem doorbrengt. En wie kan deze rol beter vervullen dan deze schattige poedelpluche. Met zijn kleine hondenvriend zal uw kind zich nooit vervelen! Hij kan zich vermaken en allerlei spelletjes spelen.
Bovendien is hij niet zomaar een vriend. Deze poedel zal uw kind nooit in de steek laten. Hij zal zijn beste metgezel zijn, zijn knuffel, zijn vertrouweling… Hij zal zijn geheimen en angsten met hem delen. In ruil daarvoor zal deze bruine pluchen poedel naar hem luisteren en hem troosten. Als u er niet bent, staat zijn poedelvriend aan zijn zijde om troost en tederheid te bieden. Uw baby zal vervuld zijn van liefde met deze zachte pluchen hond. S Nachts blijft hij aan zijn zijde om hem te helpen slapen en een rustige nacht door te brengen.
Een bruine poedelpluche als verjaardagscadeau!
Zit u zonder ideeën voor een verjaardagscadeau voor uw kleintje? U hoeft nergens anders te zoeken! Met dit pluchen poedelspeeltje maakt u uw baby blij. Hij zal het geweldig vinden! Bovendien zal hij geen afstand kunnen doen van dit prachtige pluchen hondje. Het wordt zijn nieuwe knuffel en speelkameraadje. U hoeft alleen maar de juiste maat voor uw kind te kiezen.
Deze bruine poedelpluche bestaat in twee verschillende maten: 18 cm en 25 cm. Gemaakt van katoen, is het superzacht en hypoallergeen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de gevolgen voor de gezondheid en het welzijn van uw baby. Dit poedelspeeltje is geschikt voor een kind van 3 jaar en ouder.
Als u geïnteresseerd bent, bestel de uwe dan nu in onze online winkel. Anders zijn er nog andere pluchen poedels in onze catalogus. U vindt zeker het model dat u bevalt!

"De beste vriend van de mens

Ze zijn zonder twijfel onze beste vrienden, deze viervoeters die altijd klaar staan om te spelen en te knuffelen. De hond staat voor liefde, bescherming en trouw. Honden zijn trouwe metgezellen en betrouwbare beschermers die onvoorwaardelijk van hun baasjes houden. Ontdek al ons pluche speelgoed met uw favoriete metgezel.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Kleur

Bruin