-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Zacht hondenpluche – knuffel

24,90 

Dit is de beste zakdoek, wat echt belangrijk is! Deze pluche is zo leuk met zijn kleine trui, zodat het warm is! Hij moet zijn familie kunnen helpen met hun behoeften!

De hond is het belangrijkste en beste lid van de hondenfamilie. Honden hebben een feilloos reukvermogen, een vrolijk en beschermend karakter en een scherp observatievermogen. Deze twee organisaties hebben van het volk het recht gekregen om te werken. Honden zijn ook zeer intelligent, leren snel en kunnen worden getraind om vele nuttige taken uit te voeren.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zachte pluche hond pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 55cm

Zacht hondenpluche

Deze zachte pluche hond is schattig en vol tederheid! Ze houdt ervan om met kinderen te spelen en ze aan het lachen te maken! Hier is een nieuwe grote vriend! Soft dog pluche is een zacht katoenen pluche met een schattig hondenontwerp. Dit pluche is perfect om mee te knuffelen, want het voelt heel zacht aan. Het pluche is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gevuld met polystyreenbolletjes, waardoor het zeer comfortabel is. Knuffels zijn een geweldige manier om vreugde in het leven van uw kind te brengen en het blij te maken.

"De beste vriend van de mens

Ze zijn zonder twijfel onze beste vrienden, deze viervoeters die altijd klaar staan om te spelen en te knuffelen. De hond staat voor liefde, bescherming en trouw. Honden zijn trouwe metgezellen en betrouwbare beschermers die onvoorwaardelijk van hun baasjes houden. Ontdek al ons pluche speelgoed met uw favoriete metgezel.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

55cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton