-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

Roze teddybeer om op te kauwen – knuffel

24,90 49,90 

Gisteren is de roze berenpluche die zo schattig is! Ze is zacht en zo mooi, en houdt ervan haar dagen door te brengen omringd door kinderen en hun harten te vullen met geluk!

De roze pluche bier is een roze teddybier met een groot glas dat perfect is om te drinken. Het roze pluche bier is een geweldig cadeau voor kinderen en jongeren. Het bier bestaat uit water en veel plastic. Uw kind kan dit bier gebruiken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Roze pluche beer pluche Dierenpluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50cm|60cm

Roze teddybeer om op te kauwen

De roze pluche beer is vol vreugde! Zijn ultieme doel in het leven is om de kinderen om hem heen gelukkig te maken! Deze schattige roze teddybeer is perfect voor peuters. Zijn grote ogen en plastic neus zullen zeker hun aandacht trekken, en ze zullen hem graag knuffelen. Hij voelt zacht aan en is gemakkelijk vast te houden, waardoor hij ideaal is om te hanteren en te knuffelen.

Papa Beer

De beer belichaamt een goddelijkheid, een symbool van macht, vernieuwing en zelfs koninklijkheid, want hij was lange tijd de symbolische koning der dieren! Er is een zeer sterke band tussen het kind en de beer, die er altijd is om hem gerust te stellen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe