Show Filters

Wilt u een geschenk geven dat troostend is, vol tederheid en zachtheid? De pluche hinde is het ideale geschenk voor een baby of een ouder kind. De hinde verlaat de betoverende wereld van het bos om de kleintjes te vergezellen in hun dromen en ontdekkingen. Het is een hele sprookjeswereld die zichzelf uitnodigt in het leven van het kind.

Waarom een hinde pluchen?

De hinde is een fascinerend dier, al sinds mensenheugenis. Niet voor niets komt het voor in de Griekse mythologie en in Keltische legenden en Hindoe-epos. Het is een wild dier en symboliseert zachtheid, welwillendheid en schoonheid.

De pluche hinde is daarom precies het ding om kinderen te troosten. Een gevoel van vrede en tederheid vult het hart van iedereen die naar dit schattige pluchen speelgoed kijkt. Ze zullen zeker het favoriete speelgoed van een kind worden. Zij zullen garant staan voor een slaap vol heerlijke dromen. Zij zullen ook de aandachtige vertrouwelingen zijn bij grote zorgen en kleine zorgen. De fantasie van kinderen kent geen grenzen.

De pluche hinde is zeker een bosdier, maar het is ook een fantastisch dier. Misschien zit er een goede fee achter? Alle verhalen zijn toegestaan. In het zichtbare deel van het bos met de stinkdieren en konijnen. Maar ook in het onzichtbare deel van het bos, dat wordt bevolkt door elfen, feeën, kabouters en andere kobolden. Er gaat een hele wereld voor het kind open.

Aan welk kind moet ik een pluche hinde geven?

Zacht speelgoed is een grote klassieker in kinderspeelgoed. Als overgangsobject bij uitstek zijn ze ook interessant voor de ontwikkeling van de baby. Het feit dat u het kunt vangen of verkennen door het aan te raken draagt bij aan de ontwikkeling van de fijne motoriek. De pluche hinde zal zowel kleine jongens als meisjes tevreden stellen. Een verlegen kind of een kind met weinig zelfvertrouwen zal zich gerustgesteld voelen door de welwillende aanwezigheid van de hinde

Het is dus ideaal voor baby’s. Vooral om hen te helpen de beroemde verlatingsangst te overwinnen. In het wild is de hinde zeer beschermend over haar kleine kalveren. Als oplettende moeder is zij bereid alles te doen om hen te verdedigen en ontbreekt het haar niet aan trucs of moed. Het is deze kwaliteit die onze hindepluchen uitstralen. Ze geven het kind een gevoel van veiligheid. Voor de meer expansieve of geagiteerde kinderen zal de pluche hinde hen de nodige rust brengen om in slaap te vallen.

Is uw oudere kind een natuurliefhebber? Dan is de pluche hinde een perfecte illustratie voor verhalen of als decoratie bij het thema bos.

hoe kiest u een pluche hinde?

Het is niet altijd gemakkelijk om het pluche te kiezen uit de grote keuze die wij aanbieden. Alseen van onze modellenmeer geschikt lijkt voor pasgeborenen, zijn onze hertenpluchen toch ontworpen voor alle leeftijden. Sommige modellen zijn realistisch, terwijl andere een ontwerp hebben dat zachtheid en fantasie toevoegt.

Sommige knuffels hebben guitig gesloten ogen, waardoor ze een heel vriendelijk lacheffect krijgen. De tijdloze jonge reekalfBambiwordt aangeboden. Deze stripfiguur doorkruist generaties zonder een rimpel te krijgen. Zijn magische charme werkt nog steeds, het is een genot voor zowel kinderen als volwassenen.

Wat u ook kiest, de kans is groot dat de pluchen hinde het favoriete speeltje wordt van zijn gelukkige eigenaar.

Hoe het hindepluche te verzorgen

Wassen is een must in het leven van een pluchen speeltje. Al ons pluche speelgoed is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam katoen. Zij voldoen nauwgezet aan de vereiste normen. Het onderhoud is dus zonder beperkingen, aangezien ze met de hand of in de wasmachine kunnen worden gewassen. Om het pluche in goede staat te houden, raden wij u aan het in een kussensloop of in een wasnetje voor de machine te wassen.

Is de pluchen hinde de beste vriend van uw kind geworden? Wij adviseren een hypoallergeen wasmiddel te gebruiken, zodat het contact van de babyhuid met de vacht van de hinde zeer aangenaam is. Een andere optie is om het pluche droog te reinigen door het in een zak te doen met een paar lepels zuiveringszout. Gewoon de zak goed dichtschudden, minstens een uur laten staan en de knuffel borstelen. Baking soda is een uniek ingrediënt om slechte geuren te verwijderen en kleuren te doen herleven. Het is een ecologische en economische oplossing. Het enige wat u moet doen, is de baby ervan overtuigen dat hij zijn metgezel een tijdje moet verlaten.

Ramp, heeft het pluche een gat? Geen paniek, het katoenen materiaal maakt het gemakkelijk te herstellen.

een kwaliteitskeuze op Mijn-knuffel.nl

Uw keuze is ongetwijfeld een van onze pluchen herten. Uw keuze is die van het hart en het zal de juiste zijn. Wij hebben voor u het mooiste pluche speelgoed geselecteerd tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij garanderen u kwaliteitspluche speelgoed dat voldoet aan de Europese normen. Dit betekent dat de plushies de tests hebben doorstaan die de garantie bieden:

De stevigheid
Niet brandbaar
Het niet gebruiken van gevaarlijke chemicaliën voor het kind.
Onze klantenservice staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Geen twijfels meer, uw geschenk zal de ontvanger verrukken. Plaats uw bestelling op onze site voor uw grootste tevredenheid.