-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Konijn pluche ketel – knuffel

34,90 

Deze warmwaterboiler is een echt wonder, en als het niet nodig is, dan is het ook een warmwaterboiler waarbij het water gebruikt kan worden om uzelf of uw partner te verwarmen.
Deze pluche kan midden op het bed worden gelegd om uzelf en uw handen warm te houden, of als u uw handen warm wilt houden, is er een opening in het midden van het bed waar u uw handen kunt plaatsen om uzelf en uw spullen warm te houden.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groen pluche konijn pluche ketel a7796c561c033735a2eb6c: Groen

Kunststof van hoge kwaliteit

Het materiaal van de warmwaterkruik is van hoogwaardige kunststof, waardoor brandwonden of ongelukken door materiaal van slechte kwaliteit worden voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de pluchen warmwaterkruik veilig kan worden verwarmd.
De pluche konijnenkoker is een heel schattig product dat kan worden gebruikt als kussen of deken. Het is gemaakt van zachte en pluizige stof, waardoor het zeer comfortabel in gebruik is. De vorm van het konijntje is ook erg leuk en de puntige oren zijn perfect om in rond te zweven. Bovendien kan de pluchen warmwaterkruik worden verwarmd, waardoor hij ideaal is voor winteravonden of momenten waarop u wat extra warmte nodig hebt.

Heet water gedurende zes tot acht uur

Door de pluchen warmwaterkruik op uw bed te leggen met de warmte van uw dekens, kunt u zes tot acht uur lang totaal comfort bereiken met warm water, wat de duur is van een normale nachtrust.

1800ml harige cartoon jas, verwijderbare dikke PVC warm water fles schattig pluizig konijntje houdt handen warm voeten kamer warm water zak Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Stijl A 1800ml|Stijl B 1800ml|Stijl C 1800ml|Stijl D 1800ml|Stijl E 1800ml|Stijl F 1800ml

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen, Orange

Materialen

Kunststof; Katoen;

Size

24cm

Kleur

,

Geslacht

Meisje