-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige wolf pluche voor kinderen – knuffel

66,90 

Bent u op zoek naar een timmerman voor uw timmerwerkzaamheden? Deze praktische wolvenpluche moet in beeld komen. Hij is een goede vriend met zijn mooie witte haar en zijn dikke string. Uw kind zal het niet kunnen onderscheiden van echt dier.

Laten we lekker eten! Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit speelgoed gemakkelijk te hanteren en perfect voor kinderen om mee te spelen. De heldere ogen van de wolf zijn niet schadelijk en door hun vriendelijke aard kunnen kinderen zich vermaken. Bovendien is het schattige wolvenpluche gemakkelijk schoon te maken, want het is machinewasbaar. Vergeet niet rond te kijken en vergeet niet een kijkje te nemen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige wolf van pluche Materiaal: Katoen

Een heel zacht speeltje

Dit pluche van dicht bont is zo zacht en comfortabel. Uw kind zal het graag overal mee naar toe nemen.
Er zijn de schattige wolvenpluchen voor alle grote fans van Roodkapje! Deze schattige knuffeldieren zijn gemaakt van zachte stof met donkerbruin en wit bont, en ze hebben glanzende zwarte ogen die echt lijken te staren. De wolf heeft grote puntige oren op zijn kop en zijn spitse snuit wordt bekroond door een lange bek met scherpe tanden. De staart van de wolf is lang en borstelig, wat zijn wilde uiterlijk nog versterkt. Dit pluchen speelgoed is ongeveer 53 cm hoog en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

De wolf, een intelligent dier

Wist u dat wolven intelligente dieren zijn die zeer ingewikkelde jachtplannen kunnen ontwikkelen om hun prooi te vangen. Met hun lange staart kunnen ze hun evenwicht bewaren terwijl ze zich verplaatsen. In pluche zijn het prachtige dieren vanwege hun dichte en zeer zachte vacht. Uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

53cm