-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Schattige wolf pluche – knuffel

49,90 

Dit zachte en warme materiaal is het beste voor uw kind. Het is een perfecte imitatie van het beste van de wereld, een waar genoegen om naar te kijken, en uw kind zal kunnen genieten van dit praktische spel.

Schattig wolvenpluche is een praktisch product van hoge kwaliteit. Hij heeft een praktische en ijverige aanpak, en zijn sterke en expressieve ogen maken hem erg slim! Dit is perfect voor kinderen en kusjes. Kinderen kunnen ook voor dit speelgoed kiezen omdat het gemakkelijk te reinigen is en geen speciale zorg nodig heeft.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige wolf van pluche Materiaal: Katoen

Een opgezette wolf

Uw prins of prinses zal nooit moe worden van het aaien van deze schattige en zachte wolf, het zal zijn vertrouweling en beste vriend zijn. Deze pluche is super schattig en zacht! Het is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar die van wolven houden. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of een andere gelegenheid. Kinderen zullen er nooit afstand van willen doen!

De wolf, een intelligent dier

Wist u dat wolven intelligente dieren zijn die zeer ingewikkelde jachtplannen kunnen ontwikkelen om hun prooi te vangen. Met hun lange staart kunnen ze hun evenwicht bewaren terwijl ze zich verplaatsen. In pluche zijn het prachtige dieren vanwege hun dichte en zeer zachte vacht. Uw kinderen zullen er blij mee zijn.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

38cm