3 pluche eenhoorns naast elkaar op een plank, een roze, een groene en een blauwe, elk met kleine roze vleugels
Elektrische muzikale eenhoorn voor kinderen – knuffel
54,90  Select options
-10%korting met de code DCM10 tot 01/06/2023

Elektrische muzikale eenhoorn voor kinderen – knuffel

54,90 

Deze eenhoorn met elektronische muziek is het perfecte cadeau voor elk kind! Het is helder en gemakkelijk te beluisteren, waardoor u een geweldig geluid krijgt. De magie van muziek geeft ook een kijkje in de geest van een kind. Dit is een mooie gelegenheid voor kinderen diezelf hun muziek willen spelen. En als de tijd rijp is en de dag begint, zal de muziek hen helpen bij het opstaan. De elektronische muziek zal het favoriete geluid van uw kind zijn.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Netherlands, België en Zwitserland
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
3 pluche eenhoorns naast elkaar op een plank, een roze, een groene en een blauwe, elk met kleine roze vleugels

Welkom in het land van de eenhoorns!

Introductie van de gloednieuwe elektrische muzikale eenhoorn voor kinderen! Deze schattige en knuffelbare knuffel zal zeker de nieuwe beste vriend van uw kind worden. Met zijn zachte, kleurrijke vacht wil deze magische eenhoorn gewoon geknuffeld en geliefd worden. Maar dat is nog niet alles! Deze prachtige eenhoorn speelt ook muziek! Uw kind zal graag urenlang dansen en spelen met zijn nieuwe speeltje.

Uw kind zal dol zijn op zijn nieuwe vriendje!

Zoekt u een manier om uw kinderen te vermaken die zowel leuk als leerzaam is? Bekijk dan de elektrische muzikale eenhoorn knuffel! Deze knuffel is niet alleen schattig, maar speelt ook muziek. Uw kind zal dit knuffelbeest graag vasthouden en knuffelen, en zich urenlang vermaken met de muziek. De elektrische muzikale eenhoornpluche is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid, en uw kind zal het zeker jarenlang koesteren.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

COTON

Hoogte

35 CM