-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pokémon Giratina Pluche – knuffel

64,90 

Ontdek onze fantastische Pokémon Giratina pluche, dit wezen is zeer beroemd, het is een legendarische Pokémon.

Deze Pokémon van de derde generatie is een grote spectrale draak met een rode ogen. Het is een zeer populair en zeer agressief personage.

Beleef het beste advies aan uw kind over Pokémon!

Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer comfortabel speelt. De heldere ogen en realistische details van de pluche zijn fascinerend, en zijn kwaadaardige verschijning zal fans van de Pokémon 3-film in vervoering brengen. De giratina is een ideaal cadeau voor kinderen en jongeren die van Pokémon houden!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Zacht en kwaliteit!

Giratina is een legendarische Pokémon van de vierde generatie, van het type Spectre en Dragon.
Uw kind zal blij zijn met deze geweldige Pokémon Giratina pluche, hij is zacht en van hoge kwaliteit.

De Pokémon Giratina pluche is een zacht en knuffelbaar stuk textiel, perfect voor kinderen. De unieke vorm en realistische details maken het een favoriet bij fans van het beroemde videospel Pokémon. Dit pluchen speelgoed is ideaal voor kleine kinderhanden, omdat het gemakkelijk vast te pakken en te hanteren is. Met de knoppen op de rug van Giratina kunnen kinderen verschillende acties starten, zoals water sproeien of een audioboodschap afspelen. Kinderen zullen graag met dit prachtige pluche spelen!

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel

Matériau

Coton

Taille

30cm