-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Pokémon Solgaleo Pluche – knuffel

39,90 

Onze Pokémon Solgaleo pluche, een spectaculair en uniek wezen!

Solgaleo is een grote en ongewone Pokémon, geïnspireerd op de beeldspraak van het land en de zee, met twee elementen die worden geassocieerd met de culturen van het Westen en de Midlands.

De Pokémon Solgaleo Plush is populair speelgoed voor fans van de Pokémon-franchise. Het is het resultaat van het personage Solgaleo, een van de twee legendarische Pokémon Sun en Moon. Dit spel is erg populair, dankzij het regenachtige weer en het sterke lichaam. Het is ook geweldig voor kinderen, want het is een geweldige manier om te leren. Ouders zullen ook kunnen genieten van de hoogwaardige, goed gemaakte artikelen, die zij kunnen gebruiken als decoratie of als geschenk voor vrienden en familie.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Voor een grote Pokémon-fan!

Solgaleo, een legendarische Psy en Steel Pokémon van de zevende generatie.
Geniet van deze Pokémon Solgaleo pluche om fantastische avonturen te beleven met uw kind dat een grote Pokémon fan is.

Deze Solgaleo pluche is de perfecte metgezel voor alle fans van de Pokémon Sun en Moon videogames! Deze pluche is ongeveer 23 cm groot en toont de majestueuze legendarische Pokémon in al zijn glorie, met zijn gouden manen en staart. De ultrazachte materialen maken het een genot om te knuffelen, en het gedetailleerde stiksel en borduurwerk geven het een kwaliteitsuitstraling die talloze avonturen zal doorstaan.

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? De vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze hele collectie Pokémon Plush in onze winkel. Vang ze allemaal!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

23cm

Kleur

Wit

Matériau

Coton