-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

Pichu grote glimlach pluche – knuffel

18,90 

Een zacht en schattig pluchen speeltje van Pokémon Pichu, de basis-Pokémon die later Pikachu wordt. Pichu heeft een grote mond! U zult kunnen genieten van de schoonheid van dit kleine meisje, dat met haar glanzende hoofdje voor u zal zorgen.

Pichu kan elektrische energie opwekken in de kamer en kan dit doen via de trap.

Pichu is een populaire Pokémon voor kinderen. Het is een geweldig spel voor kinderen en kan door iedereen worden gespeeld.

Deze Pichu pluche is de perfecte manier om deze kleine Pokémon te leren kennen. Het is leuk en gemakkelijk te spelen, en het is geweldig speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. De rijen bomen en boompjes zijn op het gazon geplant.

Vergeet niet uw eigen Pichu mee te nemen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pichu pluche grote glimlach Pikachu pluche Pokemon pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Pichu

Een zachte, lachende elektrische Pokémon-pluche om te delen met uw kleintje. Pokémon-fans zullen er dol op zijn.

Ontdek onze Pokémon Pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

20cm

Kleur

Geel, Zwart

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 8 ans