-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Charizard X Pokemon – knuffel

27,90 

Dit is de Pokémon Charizard X, een mega-Pokémon van het type vuur en draak, een van de mega-evoluties van Fireball. Een zwarte draak met een blauwe buik en rode ogen. Een pluche waar uw kind heel gelukkig zal zijn.

De Charizard pluche is geweldig speelgoed ! Dit heldere speelgoed geeft uw kind een glimp van wat hij of zij zoekt. Het is ook een geweldige manier om uw kind te leren over merkentrouw.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pokemon Mega Eekhoorn Pluche X Eekhoorn Pluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 23cm

Charizard X

De blauwe kleur van de vlammen duidt op een buitengewoon hoge en krachtige temperatuur. Geef uw kind een geweldige Pokémon-pluche. Uw kind zal dol zijn op de felle kleuren en het leuke ontwerp van de Mega Charizard pluche. Het zal niet lang duren voordat het een favoriet wordt !

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Charmander, Bulbasaur of Squirtle ? de vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!

Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

23cm

Materialen

Katoen

Leeftijd

> 3 jaar

Kleur

Zwart, Blauw