-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Pyroli pluche – knuffel

15,90 

Deze schattige kleine pluche van 20 cm stelt de Pokémon Pyroli voor. Een van Evoli’s evoluties dankzij een vuursteen. Een zacht pluche van een schattig wezentje waar we dol op zijn. Ga naar alle Pokémon en zie Pyroli toe aan mijn verzameling met deze praktische pluche.

Bekijk onze schattige Pyroli pluche! Dit leuke en grappige speelgoed wordt de nieuwe beste vriend van uw kind.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Pyroli ontworpen om uw kind gelukkig te houden. Uw kind zal het kunnen gebruiken voor zijn eigen plezier en genot. Dit is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u het materiaal aankunt.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pyroli pluche Evoli pluche Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Geel|Oranje

Pyroli

Een schattige kleine Pyroli pluche, Evoli’s vuur evolutie, Na het opslaan van genoeg warmte, kan zijn lichaamstemperatuur stijgen tot 900ºC. Ons Pyroli pluche is wasbaar voor gemakkelijk onderhoud en is een geweldige aanwinst voor de slaapkamer of speelkamer van uw kind. Geef uw kind vandaag nog het geschenk van vriendschap met onze Pyroli pluche!

Ontdek onze Pokémon pluche collectie

Pikachu, Salamèche, Bulbizare of Carapuce? de vraag die een hele generatie markeerde… Als u ook fan of nostalgisch bent van het Pokémon-universum, ontdek dan onze volledige collectie Pokémon Plush in onze shop. Vang ze allemaal!
Pokemon pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Geel, Orange

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-7 ans

Taille

20cm