-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Paarse schildpad met muts – knuffel

14,90 49,90 

Wij hebben een klein kinderspeelgoed met een huisdier, het speelgoed voor kinderen! Je kunt haar zien, je kunt haar laten gaan met haar haar en je kunt haar een goed gevoel geven met haar haar! Je moet je ook kunnen vermaken!

Een geweldig speeltje voor alle gelegenheden, dit kleine speeltje met huisdier zorgt voor een uniek en mooi gevoel. Het is gemaakt van schone, sterke materialen die perfect kunnen worden gereinigd. Het grote oppervlak en de lange lengte van het oppervlak maken het gemakkelijk om te grillen en te bereiden. Het assortiment Violet is gemaakt van hoogwaardige levensmiddelen en is perfect voor mij om te gebruiken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Paarse schildpad pluche met pet schildpad pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|35cm|45cm|60cm

Paarse schildpad met muts

De paarse schildpad met pet is zo schattig! Is zij op zoek naar een nieuwe beste vriend voor het leven? Bent u het ermee eens dat u dat zou moeten zijn? Onze paarse schildpad pluche met muts is ook zacht en schattig, perfect voor kinderen en tieners. De kwaliteit van het pluche is uitstekend, waardoor het een geweldige keuze is voor kinderen van alle leeftijden.

De schildpad, de moeder van ons allen

De schildpad is de beschermer van pasgeborenen. Zij beschermt en begeleidt onze baby’s in deze nieuwe wereld. Zij zal voor uw kleine schat zorgen en hem/haar liefde en troost brengen. De schildpad staat ook voor onsterfelijkheid en wijsheid. Het is een historisch symbool voor vele volkeren en samenlevingen. Ontdek onze collectie schildpaddenpluche op de website.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe