-10%korting met de code DCN10 tot 01/01/2024

Blauwe schildpad pluche – knuffel

14,90 

Het blauwe prentenbord is een gids voor de wereld van de oceanen! Ga met hem mee naar deze wondere wereld en ontdek de wegen van de oceanen: walvissen, dolfijnen en misschien zelfs zeemeerminnen!

Ooh, laten we eens kijken naar de blauwe foto! Hij is nu bij zijn mooie pluche schelp en witte buik. Zijn kleine ogen zijn zeer expressief. Deze praktische kleine box is een geweldig hulpmiddel voor kinderen en jongeren.

Het is zeer gebruiksvriendelijk en laat u genieten van uw favoriete spel. Het is een geweldige plek voor kwekers.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Groene schildpad pluche dier Materialen: Katoen

Blauwe schildpad pluche, de avonturier

De blauwe schildpad pluche is altijd klaar voor avontuur! Ontdek met hem de geheimen van de oceanen en rust vervolgens uit op een klein verlaten eiland… waar u misschien een schat kunt vinden.. Deze blauwe schildpad pluche is perfect voor kinderen die van schildpadden houden! Hij is gemaakt van zacht pluche en heeft een schattig schildpadontwerp op zijn buik. Kinderen zullen deze pluche graag knuffelen en overal mee naartoe nemen!

De schildpad, de moeder van ons allen

De schildpad is de beschermer van pasgeborenen. Zij beschermt en begeleidt onze baby’s in deze nieuwe wereld. Zij zal voor uw kleine schat zorgen en hem/haar liefde en troost brengen. De schildpad staat ook voor onsterfelijkheid en wijsheid. Het is een historisch symbool voor vele volkeren en samenlevingen. Ontdek onze collectie schildpaddenpluche op de website.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

23cm