-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Michelangelo Ninja schildpad Pluche – knuffel

Deze picture pad is een picture pad als geen ander, het is een Ninja Turtle. De goede Michelangelo Ninja Turtle! Herkenbaar aan zijn oranje bandana om zijn ogen en zijn nunchaku, zijn favoriete wapen, als een echte ninja. Michelangelo is een van de populairste personages in de Ninja Turtles-film. Hij zit nu in een praktisch officieel pakket.
Deze verpakking is zeer helder, met een fel licht en glinsterende plastic ogen. De details van het ontwerp zijn perfect afgewerkt, inclusief het patroon met de stereotypen.
Michelangelo is een geweldige aanvulling op de Ninja Turtles pluche collectie en is een geweldig cadeau voor fans van de serie.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Raphael Ninja Turtle Pluche Dierenpluche 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm|35cm

Ninja schildpad

De Ninja Turtles zijn super getrainde gemuteerde schildpadden die vechten tegen alle bedreigingen. Michealangelo houdt van plezier maken, hij is de gekste van zijn broers en zal uw kind aan het lachen maken.

De schildpad, de moeder van ons allen

De schildpad is de beschermer van pasgeborenen. Zij beschermt en begeleidt onze baby’s in deze nieuwe wereld. Zij zal voor uw kleine schat zorgen en hem/haar liefde en troost brengen. De schildpad staat ook voor onsterfelijkheid en wijsheid. Het is een historisch symbool voor vele volkeren en samenlevingen. Ontdek onze collectie schildpaddenpluche op de website.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen, Orange

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans