-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Pluche pinguïn verkleed als kikker – knuffel

19,90 

Hier is de pluche pinguïn verkleed als kikker, wat schattig is! Deze pluche houdt ervan zich te verkleden als andere dieren om kinderen te laten lachen en een leuke tijd te bezorgen!

Deze enkele pluche is een pinguïn verkleed als kikker! Hij wordt gepresenteerd in een kikkerboek met gehouden kleuren en realistische details. Zijn donkere ogen en wijde wereld zijn prachtig. Deze pluche is een echte blikvanger en is voor mij een goede keuze. Dit is een geweldig idee voor kinderen. De pinguïns zijn erg groot en golvend, dus deze kleine pinguïn in een klein doosje kan door veel mensen worden gebruikt!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pinguïn pluche in kikkerkostuum Pinguïn pluche Dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 23cm

Pluche pinguïn verkleed als kikker

De pluche pinguïn verkleed als kikker is zo schattig! Hij houdt ervan kinderen dikke knuffels en kussen te geven! De Kikker Pinguïn Pluche is leuk en schattig speelgoed dat kinderen van alle leeftijden zal aanspreken. Hij is gemaakt van zacht pluche, waardoor hij zeer aangenaam aanvoelt. De pinguïn heeft een schattig kikkerkopje en draagt een kleurrijk kikkerkostuum. Hij zit op een groot groen blad en lijkt klaar om in het water te springen! Kinderen zullen graag met deze vriendelijke kleine pinguïn spelen en zich inbeelden dat hij in de oceaan zwemt!

Ontdek onze Pinguïn pluche collectie

De pinguïn is een dier dat op het noordelijk halfrond leeft, dus hij leeft in de kou! Hij leeft met zijn familie in een omgeving omringd door ijs en sneeuw! Hij duikt graag in het zeer koude water om te zwemmen, maar ook om lekkere vis te vangen om op te eten!
Schattige pinguïn pluche dier 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|50 cm|70cm

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Size

23cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton