-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Kikker pluche met avocado – knuffel

14,90 

Hebt u een gave, of hebt u een vriend die een gave heeft? Dit is het perfecte geschenk voor uw baby. Deze kleine plastic kikker is perfect voor baby’s om mee te spelen, want hij is niet alleen heel klein, maar ook heel klein, dus er is geen probleem voor de baby.

Dit is een kikker met een avocado. Het is gemaakt van een stof met rits en is zeer gemakkelijk te hanteren. Dit speeltje is een geweldig cadeau voor alle bakkers en avocadoliefhebbers!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Keychain pluche kikker speelgoed avocado, 1 stuk, hanger looped kikker pop kleren DIY accessoires broek gift voor meisjes 17Cm Uncategorized a7796c5c033735a2eb6c: zoals afbeelding

Gemoedsrust

Dit kikkerpluche is perfect om toe te voegen aan de kamer van een baby en in zijn bed te leggen. Zo kan hij, als hij in slaap valt, zijn pluche voelen en denken dat het zijn moeder is, wat hem gemoedsrust geeft. Deze kikkerpluche met avocado is gewoon te schattig! Het is perfect om mee te knuffelen of om een kinderkamer mee te versieren. Het is gemaakt van zachte stof en is gevuld met polystyreen, waardoor het zeer comfortabel is.

Geen gevaarlijke voorwerpen

De pluche kikker, en deze kikker in het bijzonder, is zeer goed voor baby’s omdat er geen gevaarlijke voorwerpen in zitten die het kind in kwestie in gevaar kunnen brengen. De ogen zijn geborduurd en niet van plastic om dit te voorkomen.
Keychain pluche kikker speelgoed avocado, 1 stuk, hanger looped kikker pop kleren DIY accessoires broek gift voor meisjes 17Cm Uncategorized a7796c5c033735a2eb6c: zoals afbeelding

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Size

17cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton