-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Kikker pluche voor kinderen – knuffel

19,90 

Dit is een van de belangrijkste kinderspeeltjes, zo klein als groot speelgoed, en het kan de nieuwe beste vriend van uw kind worden. Met dit boek in de hand kan uw kind de deuren gebruiken. U moet niet bang zijn om uw handen en voeten te gebruiken.
Kinderen die met kinderen willen spelen, kunnen dat doen met dit prachtige speelgoed! Deze grote kiker is een ideaal hulpmiddel voor kattenkwaad. De zachte vacht voelt aangenaam aan en de glanzende zwarte ogen lijken te zeggen “ik hou van je”. Dit is een perfecte combinatie van een ritsjas en een krulstaart om je vinger wijd open te maken.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Kikker pluche voor klein meisje Dierenpluche Kikker a7796c561c033735a2eb6c: Groen

Perfecte kwaliteit

De ogen, mond en wangen van dit kikkerpluche zijn allemaal handgemaakt om perfecte kwaliteit en geen gebreken, hoe klein ook, te garanderen. Het kikkerpluche is een zacht en schattig speeltje dat de kleintjes zal aanspreken. Het is gemaakt van donkergroen fluweel met zwarte plastic knopen voor de ogen. De voeten en handen zijn ook groen. Dit pluchen speelgoed is perfect voor kinderen om overal mee naartoe te nemen, want het is gemakkelijk mee te nemen en neemt niet veel plaats in. Kinderen zullen graag met dit kikkerpluche spelen omdat het zo zacht aanvoelt.

Decoratie

Dankzij de positie van deze schattige kleine pluche kikker kan hij worden gebruikt als decoratie, bijvoorbeeld op het bed als de kamer is opgeruimd, of op een plank, of zelfs in de auto.
Kikker pluche voor klein meisje Dierenpluche Kikker a7796c561c033735a2eb6c: Groen

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Size

12cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton