-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

GIANT pluche gevlekte koe – knuffel

Kent u onze pluche GIANT gevlekte koe? Nee ? U moet weten wat u moet doen! Deze koe is erg groot, zo groot dat een soort erop kan slapen en zich kan voorstellen dat hij op een echte koe zit. Bovendien is het gebaseerd op een model, is dat geen probleem?

De GIANT is de grootste vlieger die u kunt bedenken! Hij is 100 cm hoog, dus perfect voor grote kinderen en jongeren. Hij heeft veel energie, en door zijn grote, pittige ornamenten is hij erg, erg goed in het eenvoudig houden van dingen. U zult alles kunnen zien en horen!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
GIANT Gevlekte Koe Pluche Dierenpluche a7796c561c033735a2eb6c: Wit

Ongelooflijke kwaliteit

Dit koeienpluche is gemaakt van een katoenen stof, waardoor dit pluche superzacht en duurzaam is. Dit is absoluut een pluche van ongelooflijke kwaliteit. Deze gigantische gevlekte koeienpluche is de perfecte metgezel voor kinderen en volwassenen! Hij is zacht en knuffelbaar, dus perfect om mee te knuffelen. Zijn grote oren en expressieve gezicht zullen iedereen verliefd maken. Deze koe is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer duurzaam is. Het is ongeveer 100 cm hoog, waardoor het een geweldig cadeau is voor koeienliefhebbers!

Een goed bedrijf

Wanneer u niemand hebt om een film mee te kijken, kunt u deze pluche koe gebruiken als kussen. Het is zo groot dat het lijkt alsof je iemand bij je hebt!
GIANT Gevlekte Koe Pluche Dierenpluche a7796c561c033735a2eb6c: Wit

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Wit

Size

70cm, 100cm

Size

,

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans