-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Schattige baby avocado pluche – knuffel

19,90 79,90 

Kinderen mogen snacks eten, u kunt een snack maken voor uw kind en deze avocado gebruiken om uw kind een goed gevoel te geven. Ongetwijfeld is een goed cadeau voor een goed spel met uw vriend.

Baby avocado’s zijn een perfect geschenk voor kinderen en jongeren. Ze zijn helder, levendig en leuk, en ze zijn zo realistisch! De glanzende avocado baby plushies zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van microdeeltjes die de plushies comfortabeler maken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Het sensationele speelgoed

Knuffels en poppen worden altijd beschouwd als het sensationele speelgoed dat nooit uit de mode raakt, want het is een eenvoudig ding maar heeft een grote betekenis voor alle kinderen.
Deze schattige baby advocaat pluche’s zijn gewoonweg schattig. Ze hebben een lachend gezichtje en een fluweelgroene huid, met een zacht aanvoelend stoffen omhulsel. Baby’s zullen graag knuffelen met deze schattige pluchen, die ook geweldige slaapkussens of leuke slaapkamerdecoraties zijn.

Ontwikkeling van emoties

Door te spelen met knuffeldieren kunnen kinderen hun emoties ontwikkelen en communiceren, waardoor elk kind zich beter kan ontwikkelen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Groen

Size

, ,

Size

30cm, 40cm, 60cm

Sexe

Unissex

Materialen

Katoen