Winkelwagen

Nederlandse klantenservice

NU –10% MET DE CODE RDA10

4,4/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★

een gelukkige hond op het strand

De beste wandelende knuffelhonden

Honden zijn altijd beschouwd als de beste vriend van de mens. Hun trouw, toewijding en genegenheid maken hen tot ideale metgezellen. Dit zachte en aangename dier staat ons bij in alle tijden van ons leven, in goede en in slechte tijden.

Dus als u uw kind een huisdier wilt geven, zou een hond perfect zijn. Maar een hondje is niet noodzakelijk geschikt voor alle leeftijden. Het is geen object of ding! Het is een levend wezen. En net als wij allemaal heeft het aanwezigheid, aandacht en zorg nodig. Met andere woorden, er is een engagement op lange termijn nodig.

Zal uw kind dit kunnen leveren? Niet zeker, aangezien hij nog steeds jouw verantwoordelijkheid is!

Dus wat is de oplossing? Hoe kun je je kleintje een plezier doen met een hond zonder de verantwoordelijkheden op te leggen?

Een pluche hond natuurlijk! Maar niet zomaar een hondenspeeltje. Om het echt te laten lijken, kiezen we voor interactief pluchen speelgoed: deze elektronische pluchen honden die kunnen blaffen, kwispelen of zelfs lopen.

Wil je er een voor je peuter? Dat is goed nieuws, want in dit artikel hebben we een selectie van de beste interactieve honden. Je vindt er zeker een die je kleintje leuk zal vinden.

Top 5 beste wandelende knuffelhonden

Voor een kind is een knuffelhond geweldig. Maar een pluche hond hebben die wandelt is nog beter! Waarom? Simpelweg omdat dit soort speelgoed in elke kamer tot leven kan komen en kan interageren met zijn kleine eigenaar. Uw peuter zal een schattige metgezel hebben om mee te spelen. Hij zal zich nooit meer eenzaam voelen.

Kortom, als u de perfecte robothond voor uw kind nog niet hebt gevonden, zijn hier enkele ideeën die u zouden moeten interesseren:

Yosso Husky pluche hond die loopt en blaft

Robot chien husky en peluche

Hier is een schattige interactieve pluche hond waar uw kind zeker van zal houden! Op het eerste gezicht lijkt het een gewone knuffelhond, een zachte en schattige Husky Yosso.

Maar zodra je op de schakelaar op zijn buik drukt, verandert hij snel in een interactieve husky. Maak een geluid en deze robothond zal onmiddellijk reageren.

Hij kan onder andere lopen, rennen, opstaan, push-ups doen en zelfs blaffen. In totaal kan hij tot 8 verschillende bewegingen uitvoeren, wat leuk is voor de kleintjes als je met iets bezig bent.

Deze interactieve hond heeft een zachte en comfortabele stof. Dit betekent dat je peuter zich geen zorgen hoeft te maken over het knuffelen of aaien.

Dit pluchen speelgoed wordt idealiter gegeven aan een kind ouder dan 3 jaar. Het is echter ook geschikt voor een kind van jongere leeftijd. In dit geval moet er echter alleen mee gespeeld worden in uw bijzijn.

Tot slot wordt deze pluche husky gevoed door 4 AA-batterijen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te vervangen in geval van storing. Deze middelgrote elektronische hond is ook gemakkelijk te vervoeren en kan uw kind vergezellen op reis of naar het huis van vrienden.

Pluche poedel pup die loopt en kwispelt met zijn staart

Chiot caniche marron en peluche

Deze schattige poedelpup wordt de nieuwe beste vriend van je kleintje. Schattig en realistisch, het lijkt op een echt hondje. Maar het is echt een pluche hond. En uw kind zal er zeker van houden.

Deze schattige interactieve puppy zal hem in alle kamers van het huis kunnen vergezellen om te spelen. En hij hoeft het niet te dragen! Deze schattige kleine poedel kan zelf lopen. Je peuter hoeft hem alleen maar aan de lijn te houden.

Uitgerust met een leiband met afstandsbediening is deze pluche wandelende hond ook gemakkelijk te trainen. Hij lacht de hele tijd. En als hij gelukkig is, kwispelt hij met zijn staart. Het is onmogelijk om niet voor zijn charme te vallen.

Tenslotte werkt deze schattige robothond op 3 AA-batterijen. Het is klein en gemakkelijk te dragen. Dit speelgoed zal perfect zijn voor een kind van 3 jaar of ouder.

Pluche Chihuahua hond die loopt en zingt

Chihuahua en peluche

Dit is een geweldige metgezel voor je kleine meid! Deze schattige Chihuahua puppy zal de hele dag met haar spelen. Ze zal zich niet vervelen met het mooie en schattige nummer van deze pluche Chihuahua.

Ja, deze charmante kleine pup kan zingen. Maar dat niet alleen! Hij kan ook lopen. En omdat hij een hond is, kan hij natuurlijk blaffen. Kortom, je kleine meid zal hem zien als een echte hond.

Wil je je kleine prinses blij maken voor haar verjaardag? Deze hondenpluche is een leuk cadeau dat ze zeker zal waarderen.

Ontworpen voor meisjes vanaf 3 jaar. Ze is schattig gekleed en verliest nooit haar handtas. Uw dochter zal er graag mee spelen of boodschappen doen.

Deze interactieve Chihuahua zal alles doen om een glimlach op haar gezicht te toveren. Met zijn zachte, knusse vacht kan baby hem zelfs kussen en knuffelen.

Tenslotte wordt dit babydiertje gevoed door 3 AA-batterijen. Hij is 30 cm hoog, zodat je kleine meid hem mee kan nemen als ze op reis gaat. Ze zal haar lieve knuffel niet achterlaten.

Teddy hond pluche die met zijn staart kwispelt tijdens het lopen

Mignon chiot teddy en peluche

Deze Teddy pluche hond is zeer realistisch! Het is moeilijk om het verschil te zien met een echte hond. En zonder twijfel zal uw kind het prachtig vinden, of het nu een meisje of een jongen is.

Ideaal voor een kind van 2 tot 4 jaar, deze schattige puppy is erg teder. Met zijn zachte vacht en onschuldige ogen zul je hem willen aaien en knuffelen. Het is zeker dat dit dier uw kind veel tederheid en liefde zal bieden.

Teddy is ook een zeer ontvankelijk pluchen speeltje. Als je hem aanraakt, schreeuwt hij. En natuurlijk kan hij ook lopen.

Als je de batterijen plaatst, wordt Teddy heel blij. En om je te laten zien hoe gelukkig hij is, loopt hij kwispelend met zijn staart.

Tot slot is het goed om te weten dat Teddy een handgemaakt pluche is. Hij is tot 30 cm hoog en is gemakkelijk te dragen.

Wandelende, blaffende en knikkende pluchen hond

Chiot interactif blanc

Dit is het soort interactieve pluchen hond waar we van houden! Naast zijn mooie figuur zal dit schattige puppy je ook verleiden met zijn zachte en gladde vacht. Uw kind zal hem kunnen knuffelen zonder het risico op irritatie of verstikking.

Deze interactieve pluche reageert op elk commando van uw peuter. Als hij zegt dat hij moet lopen, loopt hij. Als hij zegt dat hij moet kwispelen, doet hij dat ook.

Deze schattige puppy kan ook blaffen. En als je het hem zegt, kan hij zich gedragen als een verwend kind. Kortom, hij ziet eruit als een echte puppy. Uw kind zal er graag mee lopen aan de lijn.

Naast de geluidsregeling kan hij ook worden bediend met een afstandsbediening aan de lijn.

Dus, ben je geïnteresseerd in deze pluche wandelende hond? Je kunt het geven aan een kind van 3 jaar en ouder. Er zijn slechts 3 AA 1,5V batterijen nodig om te werken.

Hoe kies je een interactieve pluche hond?

Vraagt uw kind om een hond? Dat is een geweldige keuze voor een huisdier! Maar voor een jong kind is het geven van een echte hond niet aan te raden. Het zal alleen maar een extra last voor je zijn.

Terwijl u wacht tot uw kind een beetje volwassen is, kunt u hem in plaats daarvan een knuffelhond geven. En in dit geval is een interactief model dat kan blaffen en lopen beter.

Een interactieve pluchen hond is tegenwoordig erg populair en kan zich inderdaad gedragen als een echte hond. En de door de fabrikanten aangeboden modellen worden steeds gevarieerder en intelligenter.

Als u er een wilt voor uw peuter, zult u geen moeite hebben er een te vinden. De keuze van dit soort speelgoed is echter moeilijk. Om de juiste keuze te maken, moet u kijken naar een aantal criteria, waaronder de volgende:

Het type pluche hond

Dit is uiteraard het eerste punt van overweging! Als u op zoek bent naar een pluchen hond voor uw kind, hebt u waarschijnlijk al een bepaald type in gedachten: een kleine hond, een grote hond, een dalmatiër, een poedel, een chihuahua, een bulldog… Wat uw smaak ook is, het moet worden aangepast aan de grootte en de leeftijd van uw kind.

De wijze van bestellen

Dit criterium is ook zeer belangrijk! Inderdaad, het gebruikscomfort van de robothond zal ervan afhangen. In het algemeen kunt u kiezen uit drie hoofdtypen controle:

  • Leibandbediening: een wandelende pluche hond kan vergezeld gaan van een leiband aan het einde waarvan een afstandsbediening zit om het speelgoed te leiden en te besturen.
  • Draadloze afstandsbediening: geavanceerder, dit type knuffeldier kan worden bestuurd via een afstandsbediening, smartphone of tablet. Sommige modellen bieden een optie om bewegingen te programmeren.
  • Interactieve besturing: Dit is de meest geavanceerde methode van interactief pluchen speelgoed. In dit geval is het speelgoed uitgerust met sensoren en kunstmatige intelligentie waardoor het gemakkelijk met zijn omgeving kan interageren. Je hoeft hem dus niet te bevelen om te bewegen, te blaffen of te lopen.

Mogelijke bewegingen

Dit is ook een punt dat niet over het hoofd mag worden gezien. Ons artikel gaat over een wandelend hondenspeeltje. Er zijn echter nog veel meer bewegingen die een robothond kan uitvoeren. Hoe meer bewegingen het hondje kan uitvoeren, hoe leuker het zal zijn voor het kind.

Veiligheid

Last but not least moet veiligheid een prioriteit zijn. Het is belangrijk om een pluchen hond te kiezen waarvan het beeld en de materialen niet schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kind.

Kies bijvoorbeeld een pluchen hond van katoen en met batterijen die ontoegankelijk zijn voor kinderen.

Conclusie over de beste wandelende hond pluche

Een wandelende hondenpluche is perfect om uw kind gezelschap te houden. Meer dan alleen speelgoed, het zal uw kind helpen zich minder eenzaam te voelen. Ze kunnen ermee spelen en wandelen wanneer ze maar willen. Deze interactieve pluche helpt uw kind te wennen aan het gezelschap van een hond. Zo kan hij zich later aanpassen aan het hebben van een echte hond aan zijn zijde en alle verantwoordelijkheden op zich nemen die daarbij horen. Het komt erop aan een knuffelhond te kiezen die hij leuk vindt en die hem helpt deze kwaliteiten te ontwikkelen. En om er een te vinden, hebben we maar één adres: Mijn-knuffel.nl

Gratis levering

vanaf 40€ van aankoop*

Verzenden naar Nederland, België

Wij leveren overal in Nederland, België

100% veilig

PayPal / MasterCard / Visa

Doe mee

Meld je aan om 10% te ontvangen van exclusieve promoties en speciale aanbiedingen.