Winkelwagen

Nederlandse klantenservice

NU –10% MET DE CODE RDA10

4,4/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★

Een enge berenpluche

Top 8 enge opgezette dieren

Ja, niet alle knuffels zijn schattig en lief! Er zijn er die je uit je vel doen springen alleen al door ze te zien. Waarom? Gewoon omdat ze eng zijn.

Maar is dat een reden om ze niet te kopen? Natuurlijk niet

Een enge pluche is altijd handig voor een paar dingen: grappen uithalen met je vrienden, je stemming uitdrukken, de rol van de slechterik spelen in je spelletjes..

Kun je een enge pluche aan een kind geven? Het antwoord is ja! Maar je moet hem niet zomaar een eng knuffeldier geven. Je baby vindt het misschien niet leuk.

Dus als je op zoek bent naar een eng pluche voor jezelf of om aan je kind te geven, hier is onze top 8 van engste modellen.

1. Feisty Pets: enge pluchen met twee gezichten!

Des peluches effrayantes feisty pets

Het is onmogelijk om over eng pluche te praten zonder Feisty Pets te noemen. Deze knuffels die op het eerste gezicht zacht en vertederend zijn, veranderen al snel in een eng monster.

Pittige huisdieren hebben twee gezichten: het ene schattig en ongevaarlijk en het andere volledig kwaadaardig. Ze zijn perfect voor een grap. Geloof ons, deze enge pluche zal je vrienden verrassen!

Geef het aan hen als een geschenk door eerst zijn schattige gezichtje te laten zien. En wanneer ze het het minst verwachten, zijn demonische gezicht laten zien. Je zult zien, je slachtoffers zullen doodsbang zijn!

Hetzelfde geldt als je een dutje doet en iemand komt je storen. Toon hem het monsterlijke gezicht van je Feisty Pets en hij zal zeker weggaan en je met rust laten.

Kortom, deze enge pluche helpt je in veel situaties. Het is aan jou om het juiste moment te vinden om zijn nachtmerrieachtige gezicht te laten zien!

Maar hoe werken Feisty Pets eigenlijk?

Het is heel eenvoudig! Je hoeft alleen maar op zijn hoofd te drukken en de pluche toont zijn lelijke tanden en zijn dreigende ogen. Het wordt helemaal gruwelijk!

Maar natuurlijk is de pluche niet altijd zo. Zolang je niet op zijn hoofd drukt, blijft hij schattig en lief. Je zult hem zelfs graag knuffelen. Pittige huisdieren hebben een zachte, gezellige vacht waar je graag mee knuffelt.

Ze worden echter niet aanbevolen voor baby’s en kinderen, vooral als ze gevoelig zijn.

Tot slot is het goed om te weten dat Feisty Pets er in veel verschillende ontwerpen zijn. Je vindt ze in de vorm van een eenhoorn, hond, kat, aap, leeuw, konijn of draak. U zult er zeker een vinden die u kippenvel bezorgt en u amuseert.

2. De duivelse eenhoorn: een enge pluche

Peluche licorne diabolique

Gewoonlijk zijn eenhoornpluche’s leuk en schattig. Maar deze is niet zo lief en zacht als het lijkt. Achter haar tedere ogen en lieve uiterlijk schuilt eigenlijk een eenhoorn met een huiveringwekkend, zelfs kwaadaardig gezicht.

Het gezicht van deze enge opgezette eenhoorn is duidelijk niet het soort gezicht dat je wilt zien voordat je naar bed gaat. Het zal ons zeker nachtmerries bezorgen.

Maar dat is geen reden om het niet te kopen. Integendeel, deze eenhoornpluche is het ideale speelgoed om kleine schurken bang te maken of om grappen uit te halen met je vrienden.

Deze knuffel zou echter niet in ieders handen moeten vallen. Het mag niet in handen vallen van de allerjongsten. Ze zullen misschien niet herstellen na het zien van zijn nachtmerrieachtige gezicht.

Of als je het toch aan ze wilt geven, zorg er dan in ieder geval voor dat ze alleen het zachte en schattige gezicht van de eenhoornpluche zien. Hoe?

Door niet gewoon op het hoofd van de plushie te drukken. Dat is de enige manier om te voorkomen dat hij zijn woeste tanden en donkere ogen laat zien.

3. De pluche hond met felle tanden

Peluche chien aux dents féroces

Nog een pluche van de pittige huisdierenfamilie. Alleen deze keer is het een hond!

We hebben allemaal iets met schattige, schattige kleine hondjes. En deze opgezette hond ook, tenminste zolang je niet op zijn hoofd drukt.

Als je dat doet, krijg je misschien de schrik van je leven. Waarom?

Om de eenvoudige reden dat deze opgezette hond niet graag zijn hoofd ingedrukt ziet. En geloof ons, het zal hem echt kwaad maken. Hoe gek?

Zozeer zelfs dat hij dreigend wordt met zijn ogen en zijn woeste tanden laat zien.

Dus als je een enge pluche nodig hebt, is dit een uitstekende kandidaat. Zijn enge uiterlijk verhindert echter niet dat hij zacht en mals is.

Zoals elk ander pluche, is het oké om te knuffelen en te kussen.

4. De Danganronpa pluche beer: de enge teddybeer!

Peluche ours Danganronpa

Ben je op zoek naar een enge teddybeer voor kinderen? Deze Danganronpa teddybeer is er één van.

Allereerst een kleine presentatie om het beter te leren kennen:

Deze teddybeer is anders dan de anderen en hij heet Monokuma. Hij is een antagonist van de videogameserie Danganronpa. Hij stelt zich voor als de directeur van de Kibôgamine Academie.

Maar goed, daar zullen we niet te lang bij stilstaan. Wat ons interesseert bij deze enge beer pluche is eerder zijn uiterlijk.

Monokuma is inderdaad een vreemde beer. Zijn lichaam en gezicht zijn verdeeld in twee delen: één wit, schattig met een lieve en schattige glimlach en het andere zwart, eng met een rood spleetoog en een duivelse glimlach.

Dus deze beer heeft twee totaal tegenovergestelde persoonlijkheden en gezichten. En op het eerste gezicht is hij een beetje eng.

Maar als je hem beter leert kennen, weet je dat deze kleine beer vol zachtheid en tederheid is. Hij zal goed voor je kind zorgen. Hij zal met hem spelen en hem veel knuffels geven.

5. De Bowser draak pluche: een angstaanjagende pluche die vuur spuwt!

Peluche dragon Bowser

Heb je een schurk nodig voor je kleine rollenspellen? We hebben het perfecte personage gevonden: Bowser, een vuurspuwende draak.

Met zijn zwarte ogen en zijn grote carapax met stekels geeft hij zijn tegenstanders de kriebels. Maar voor uw kind zal deze enge opgezette draak ook een uitstekend speelkameraadje zijn.

Bowser is de belangrijkste antagonist van het spel Super Mario. Hij is zowel slecht als schurkachtig. Deze draak heeft prinses Peach ontvoerd. En in Super Mario moet je kind tegen hem vechten om de prinses terug te krijgen.

Dit pluchen speelgoed houdt uw kind bezig in zijn vrije tijd. Maar dat is niet alles! Zoals elk ander pluchen speelgoed is ook de Bowser draak zeer zacht en aangenaam. Hij kan gemeen zijn. Maar zijn vacht is zacht en voelt aangenaam aan. Wees niet bang om hem te knuffelen.

6. De teddybeer die zijn tong uitsteekt..

Peluche ours qui tire la langue

Deze enge teddybeer behoort tot de grote familie van Feisty Pets. We kunnen je meteen vertellen dat hij absoluut angstaanjagend is. Maar hij kan ook aardig en grappig zijn.

Inderdaad, deze pluche beer heeft twee gezichten. Als je hem niets doet, is hij vriendelijk, zacht en schattig. Het maakt dat je het wilt knuffelen.

Maar druk niet te hard achter haar oren. Deze lieve en schattige teddybeer kan snel veranderen in een afschuwelijk monster. Als je op zijn kop drukt, wordt de beer dreigend en steekt zijn tong naar je uit.

Het is misschien geen mooi gezicht! Maar het blijft leuk. In tegenstelling tot andere Feisty huisdieren heeft deze enge beer geen enge, bloedstollende tanden. Hij steekt gewoon zijn tong uit, wat een beetje eng en grappig tegelijk is.

Maar toch, ze is een mooie pluche met een zachte vacht. Een heerlijke metgezel voor jong en oud.

7. De kattenpluche met de duivelse glimlach

Peluche chat au sourire diabolique

Niet elke glimlach is schattig! En je hoeft alleen maar te kijken naar deze gemberkleurige kattenpluche met een duivelse glimlach om overtuigd te zijn.

De glimlach op deze pluche kat is eng. Het is alsof hij een slecht plan heeft om de wereld over te nemen en alles te vernietigen. Het is echt griezelig.

Maar gelukkig is het niet altijd zo. Dit pluchen kind zal je niet bang maken met zijn woeste tanden, zolang je niet te hard achter zijn oren knijpt. Blijkbaar houdt ze daar niet van.

Normaal gesproken ziet ze er lief en schattig uit. Als je naar haar lieve en onschuldige ogen kijkt, wil je haar meteen knuffelen en hard kussen. Maar niet te hard om haar slechte kant niet naar boven te halen!

Kortom, deze enge opgezette kat is ook een van de zeldzame Feisty huisdieren die u aan uw kinderen kunt geven. Zijn glimlach mag dan kwaadaardig zijn, maar niet eng genoeg om je kleintjes nare dromen te bezorgen. Zijn glimlach zou hen zelfs kunnen amuseren!

8. Omkeerbaar octopus pluche

Peluche pieuvre réversible de différentes couleurs

Hier is nog een enge pluche voor kinderen. Deze schattige omkeerbare octopus pluche is perfect voor kinderen, zelfs kleintjes. Maar het is ook zeer geschikt voor volwassenen.

Soms wil je immers je emoties uiten zonder een woord te zeggen. En deze ongewone pluche zal je helpen. En hoe?

Het is heel eenvoudig! Als je gelukkig bent en in een goed humeur, laat je je vrolijke kant zien met zachte ogen en een grote glimlach.

Aan de andere kant, als je boos bent en met niemand wilt praten, draai je haar gewoon om en haar lelijke, boze kant komt tevoorschijn. Je vrienden en familie zullen het snel begrijpen!

Veel meer dan een eng pluche, is deze octopus pluche een zeer praktisch communicatiemiddel. Het zal vooral nuttig zijn voor mensen die moeite hebben met spreken. Maar kinderen die geen woorden hebben om zich uit te drukken, kunnen het ook gebruiken om hun stemming te tonen.

Laten we tenslotte niet vergeten dat het in de eerste plaats een pluchen speeltje is. Zijn eerste rol is om voor je kind te zorgen en hem gelukkig te maken.

Inderdaad, deze omkeerbare octopus pluche zal een uitstekend gezelschap zijn voor uw meisje of jongen. Met zijn zachte en aangename vacht zal hij uw kind met tederheid en knuffels bedekken. Hij zal zich nooit eenzaam voelen!

Dit pluche is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er is voor elk wat wils!

Conclusie over de top 8 van enge knuffels

Zoals je hebt gezien, is een pluchen speeltje niet per se schattig. Er zijn ook modellen die eng zijn. En een enge pluche is niet per se slecht. Het kan ons op een heel andere manier vermaken. En de modellen die wij in deze top 8 hebben beschreven zijn daar het bewijs van. Het is aan jou om degene te kiezen die bij je past en je al het plezier geeft dat je zoekt in een pluchen speeltje.

Gratis levering

vanaf 40€ van aankoop*

Verzenden naar Nederland, België

Wij leveren overal in Nederland, België

100% veilig

PayPal / MasterCard / Visa

Doe mee

Meld je aan om 10% te ontvangen van exclusieve promoties en speciale aanbiedingen.