Winkelwagen

Nederlandse klantenservice

NU –10% MET DE CODE DCE10

4,4/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★

speel omkeerbare octopus pluche

Uw kind begrijpen met omkeerbare knuffels

Als je een ouder bent, zet je alles over jezelf opzij en concentreer je je op je kinderen. Er is geen frustrerender situatie voor ouders dan niet te begrijpen wat er met hun kind gebeurt. Ouders maken zich voortdurend zorgen over hun kinderen, dat is biologisch en menselijk. Ze maken zich zelfs over alles zorgen, of het nu gaat om hun gezondheid, hun studie, hun dagelijkse handelingen… Wel, hetzelfde geldt op emotioneel vlak. Het is ondenkbaar dat ouders de gevoelens van hun kinderen niet kennen. Geen enkele ouder wil zijn kinderen onwel en hulpeloos zien.

Bovendien vinden kinderen het erg moeilijk om hun gevoelens te uiten. De verschillende gevoelens die ze hebben zijn voor henzelf onbegrijpelijk. De moeilijkheid om zich verstaanbaar te maken wordt dus nog groter als ze niet door de ouders gerustgesteld kunnen worden. Om deze situatie het hoofd te bieden en uw kinderen te helpen, kunt u de ideale en adequate oplossing voorstellen. Dus vandaag, ouders, hoeven jullie je geen zorgen te maken. Deze oplossing is geen wondermiddel en kost u geen fortuin

Sinds de het creëren van omkeerbare octopus pluche kinderen communiceren gemakkelijker met hun ouders. Met een eenvoudig gebaar tonen kinderen hun gevoelens zonder een woord te zeggen. Om uw kind te kunnen helpen en kalmeren, d.w.z. hem beter te begrijpen, is deze omkeerbare pluche de oplossing. In dit artikel helpen we je om een stap te zetten naar je kind zodat het emotioneel en mentaal kan groeien. Als u uw kinderen dus een omkeerbaar pluchen speeltje geeft, helpt u hen in harmonie te leven met de verschillende gevoelens die zij hebben. En je zult begrijpen waarom een simpel speeltje zoveel kan doen.

Wat is een omkeerbare octopus pluche?

Qu’est qu’une peluche pieuvre réversible

De omkeerbaar octopus pluche is een knuffel in de vorm van een octopus. Hij heeft afgeronde tentakels en een schattig gezichtje. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal: katoen en polyester. Het is vooral geschikt voor degenen die bezorgd zijn over de gezondheid van gevoelige mensen en het milieu. Zo’n zacht pluche zal uw kind nooit storen. Het is heel gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen. Maar ook vergt het niet veel onderhoud voor het schoonmaken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de moeilijkheid van het schoonmaken, want het kan met de hand of in de wasmachine worden gewassen.

Met zijn schattige vorm zult u er zeker verliefd op worden, vooral uw kinderen. Ze zullen het overal mee naartoe willen nemen, en omdat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is, is het unisex. U kunt het kopen tegen een zeer betaalbare prijs, ook al heeft het een aantal geweldige functies. En je zult geen moeite hebben het te vinden in de speelgoedafdeling van Mijn-knuffel.nl. Het is een origineel en schattig speeltje dat het hele gezin helpt om beter te communiceren.

De omkeerbare pluche is een pluche dat twee verschillende kanten heeft. Het heeft twee uitdrukkingen: vreugde en ontevredenheid of verdriet. Dit speelgoed heeft een onderhoudende en therapeutische functie die al enkele jaren vele gezinnen helpt. Het is verkrijgbaar in grote en kleine maten, voor ieders smaak. Het is vooral nuttig voor kinderen die moeite hebben zich uit te drukken en anderen te laten weten hoe ze zich voelen. Het is ook geschikt voor volwassenen. Maar het zijn de kinderen die het pluche het meest nodig hebben. Want ze moeten echt begrepen worden of begrepen worden.

Hoe kun je je kind beter leren kennen met behulp van een omkeerbare pluche?

Kinderpsychologie

  • Kinderen vanaf 2 jaar: het kind gebruikt slechts 2 woorden zoals: ik heb honger… omdat hij/zij nog maar 30 tot 50 woorden in zijn/haar hoofd heeft en slechts 2 tot 3 minuten van zijn/haar tijd heeft om zich te concentreren. Bovendien beweegt de 2-jarige graag de hele tijd.
  • Van 3 tot 4 jaar: het kind ontdekt kleuren. Zijn ego neemt nog steeds veel ruimte in. Hij luistert alleen naar wat hem gezegd of opgedragen wordt. Zelfs als hij dezelfde zin verschillende keren herhaalt, heeft hij slechts 900 tot 1600 woordenschatpunten, voor een concentratietijd van 5 tot 7 minuten.
  • 4 en 5 jaar: raakt meer geïnteresseerd in zijn omgeving en stelt vaak de vraag: waarom? Hij is altijd in beweging. Maar het belangrijkste is dat hij op deze leeftijd helemaal niet van competitie houdt.
  • Dan, op 6-jarige leeftijd, begint hij van schrijven te houden, hij begint zich sociaal te ontwikkelen. Hij bewondert en zoekt het gezelschap van zijn gelijken. Zijn concentratie neemt toe van 15 tot 30 minuten, en het “ik” neemt geleidelijk af om ruimte te maken voor anderen.
  • Met 7 en 8 jaar: het kind wordt onstuimig, nieuwsgierig naar alles, stelt overal vragen over, weigert gezag en bevelen, maar kopieert en herhaalt ook alles wat hij ziet. Op deze leeftijd is het heel belangrijk dat hij zich omringt met vrienden. Hij concentreert zich iets langer dan voorheen.
  • Tenslotte ontwikkelt het kind vanaf de leeftijd van 8 of 9 jaar een bepaalde persoonlijkheid. Een persoonlijkheid die uw opvoeding en de omgeving waarin hij is opgegroeid weerspiegelt. En als hij ouder is, moet je hetzelfde doen om zijn gevoelens te kennen.

Waarom begrijpen we ons kind?

comprendre son enfant

Wij volwassenen vinden het soms moeilijk om ons verstaanbaar te maken voor onze kinderen. Dit gebeurt vooral wanneer we sterke emoties willen uitdrukken, zoals vreugde, verdriet, woede. Geconfronteerd hiermee kunnen we onze gevoelens negeren of ze uitstellen tot later, als we niet de juiste oplossing vinden. Nou, onze kinderen zijn niet zo. Ze moeten begrepen worden om hen te helpen zich op een gezonde manier te ontwikkelen. Stel je dan eens voor hoe moeilijk het voor je kleintjes zal zijn om over hun gevoelens te praten. Omdat ze niet weten hoe ze dat gevoel moeten omschrijven. Het is al moeilijk genoeg voor hen om te spreken of gehoord te worden

De persoonlijkheid en het humeur van uw kind begrijpen

Begrip voor uw kind geeft niet alleen gemoedsrust, maar ook een gevoel van voldoening voor uzelf. Een kind moet opgroeien in een gezonde omgeving. Dus zelfs als hij degene is die de driftbuien en het huilen veroorzaakt, wacht hij op een oplossing van jou. Dus als je alles doet om hem een beter gevoel over zichzelf te geven, zal hij zich meer op zijn gemak voelen om je te laten weten wat er aan de hand is. Daarom hebben we je wat inzicht gegeven in de persoonlijkheid van je kind

Zodat wanneer ze verdrietig of blij zijn, je weet hoe je moet reageren zodat je ze niet nog verdrietiger laat voelen. Maar om je kind nog gelukkiger te maken dan hij al is. In beide gevallen krijg je de glimlach van je kind, maar jij en hij hebben een stap gezet naar begrip. Begrip en communicatie vormen de basis van de relatie die van uw kind een succesvol persoon zal maken.

Stel je de gevoelens voor die hen overvallen en het onbegrip, ze zullen gefrustreerd zijn. En uw kinderen zullen zich gefrustreerd en verwaarloosd voelen in de moeilijkste situatie van hun jeugd. Daarom is het belangrijk ze te begrijpen. Zodat ze niet het gevoel hebben dat ze er alleen voor staan en dat ze alleen op deze denkbeeldige of opgezette vrienden kunnen vertrouwen. Op die manier helpt u hen zo normaal mogelijk op te groeien, maar voorkomt u ook herhaalde kreten en crisissen. Omkeerbare knuffels zijn een van de manieren die je daarbij helpen. Want met dit pluche is praten geen must. Wanneer u uw kind een omkeerbare octopus pluche geeft, laat u hem weten hoe nuttig het is. Knuffels zijn slechts een hulpmiddel, maar je moet er altijd voor je kinderen zijn.

Wat te doen aan het gedrag van uw kinderen?

Als je na een dag hard werken je kinderen hoort huilen, is het moeilijk om niet in te storten. Haal diep adem, pak je omkeerbare pluche en ga aan de slag. Bovendien heb je al een idee van de psychologie van jonge kinderen. Dus je hebt de methoden, de instrumenten om hen te helpen en je zult een gelukkig gezin hebben. Omdat je het kunt begrijpen en er goed mee om kunt gaan. Of je kinderen nu verdrietig of blij zijn, je neemt de juiste reactie en actie om hun jeugd niet te verstoren. Maar je kon hem ook een pluchen speeltje geven als teken van je liefde voor hem.

Een omkeerbaar pluchen speeltje kopen is een goede manier om je kind te begrijpen. Door hem dit speeltje te geven, kun je hem laten weten hoe hij het moet gebruiken: de lachende kant voor vrolijke dagen en de verdrietige of boze kant voor verdrietige dagen. Hij hoeft het speeltje alleen maar om te draaien om te laten zien hoe hij zich voelt. In dit geval hoeft hij niets te zeggen, hij hoeft alleen zijn knuffel te laten zien. Dus, afhankelijk van welke kant van het knuffeldier hij je laat zien, weet je welke actie je moet ondernemen.

Aangezien je al een begrip hebt in de psychologie, hoef je alleen maar de oplossing voor het probleem te bieden of het meer geluk te geven. Dus als je weet hoe een kind is op deze of gene leeftijd, weet je wat je moet doen. Dan ben je trots op jezelf dat je het juiste hebt gedaan. Kortom, met behulp van de Omkeerbare Pluche begrijpt u uw kind, terwijl u het juiste gedrag aanneemt door adequaat te handelen

Hoe gebruik je het omkeerbare pluche?

Comment utiliser une peluche pieuvre réversible

Wij zullen voorstellen: hoe de omkeerbaar pluche om je kind echt te begrijpen

  • Therapeutisch pluche

Zoals u weet, wordt het omkeerbaar pluche voornamelijk gebruikt voor therapeutische doeleinden. Vooral om kinderen te helpen die introvert zijn en moeite hebben hun gevoelens te uiten. Gevoelens die niet noodzakelijk negatief zijn. Kinderen hebben deze moeilijkheid om zich uit te drukken. Het omkeerbare pluche is een van de meest effectieve manieren om dit te doen. Met zijn dubbelzijdige glimlach en verdriet hoeft uw kind de pluche alleen maar om te draaien om duidelijk te maken wat hij of zij voelt. Het is gemaakt van zeer zachte stof waardoor uw kind het de hele tijd zal willen aaien en kussen.

Help uw kind zijn gevoelens te uiten in plaats van ze te onderdrukken. Stap voor stap kun je hen helpen begrijpen dat het belangrijk is te weten hoe ze zich voelen. Voor jonge kinderen is het normaal dat zij zich alleen uiten via het omkeerbare pluche. Maar beetje bij beetje kun je ze laten zeggen wat ze voelen. Je kinderen kunnen dit altijd doen met behulp van hun pluche. Omdat het heel moeilijk voor hen zou zijn om een vriend in de steek te laten die al jaren trouw is.

  • Speelgoed en dagelijkse metgezel

Omdat de omkeerbare octopus pluche speelgoed is, is het bedoeld om mee te spelen. Niets kan uw kind ervan weerhouden zich ermee te vermaken. Daar is het voor gemaakt: om een glimlach op het gezicht van kinderen te toveren, de textuur is bestendig. Dit betekent dat het bestand is tegen de drukke dagen van uw kinderen. Dus, door ze te plezieren met een nieuw en schattig speeltje. U kunt één probleem minder oplossen: het onbegrip van uw kind. Uw kind groeit op in een rustige omgeving waar het zich graag kan uiten.

Het ter beschikking stellen van het pluche aan uw kind

Zodat uw kind het pluchen speelgoed altijd bij zich heeft, legt u het op het bed of als decoratie. Omdat het in hun ogen meer is dan een knuffeldier, hebben uw kinderen hun zachte vriend om zich heen nodig.

  • Op het bed

Het bed is de gemakkelijkste plaats om het pluchen speelgoed neer te leggen. Maar als uw kind gewend is zijn of haar knuffel mee te nemen, zal het bed slechts een plaats zijn waar het hem of haar zal volgen terwijl het slaapt. Het bed is echter de meest intieme plaats in een kamer, aangezien het grootste deel van de tijd van het kind daarop wordt doorgebracht. Of ze nu blij zijn op een logeerpartij met vrienden, of verdrietig en opgekropt in hun dekbed. Dit is de perfecte plaats om zijn alledaagse held te zetten: zijn omkeerbare octopus pluche.

  • Voor decoratie

Maar je kunt een speciale plaats maken voor zijn omkeerbare octopus pluche. Een plek die geschikt is voor je kinderen, want het is aan hen om de plushie te pakken als ze zich niet kunnen uiten. Dus je kunt een kleine plank gebruiken waar je de opgezette dieren op kunt zetten. Na verloop van tijd kun je er een verzamelplank voor knuffels van maken. Dit zal stijl toevoegen aan de kamer van uw kind. Zelfs hij zal blij zijn om zijn vriend weer thuis te zetten als hij zijn hulp niet nodig heeft. Zo is het voor u gemakkelijker om uw kind te vragen er afstand van te doen als het zover is. Hij zal het octopus speelgoed in zijn zicht hebben, maar niet langer afhankelijk zijn van het speelgoed dat hem zo geholpen heeft in zijn kindertijd

Conclusie over het begrijpen van uw kind dankzij omkeerbaar pluche

Nu weet je hoe je je kind beter kunt begrijpen. Je moet gewoon het omkeerbare pluche gebruiken. Als je kind nog heel jong is, kun je het als deken gebruiken. Naarmate uw kind ouder wordt, zal het dit kunnen gebruiken om gevoelens uit te drukken. Voor ouders die de gevoelens van hun kinderen willen begrijpen, is deze pluche iets voor jou. U kunt gemakkelijk een omkeerbare octopus pluche vinden op Mijn-knuffel.nl. Dit pluche kopen is niet hetzelfde als naar een therapeut of psycholoog gaan. Ja, dit speeltje kost je niet zoveel als een sessie met een professional. Zelfs het onderhoud van dit pluchen speelgoed zal voor u gemakkelijk zijn. U kunt zelfs een speciaal moment met uw kind creëren terwijl hij voor zijn vriendje zorgt.

Kortom, als ze heel klein zijn, kennen kinderen alleen hun eigen persoontje. Ze weten niet waarom ze op een bepaalde situatie reageren. Maar ze kijken en luisteren graag naar alles om zich heen. Dus je kinderen verwachten dat je reageert op een manier die hen door het leven leidt. Ze kopiëren graag de ouderen, maar ze verwachten de ouderen ook als steun, als beschermer. Dus wanneer u het voorbeeld geeft voor hen om het omkeerbare pluche te gebruiken, zullen zij dat meestal doen. Uw kinderen zullen dol zijn op dit pluche dat altijd beide kanten op kan draaien. Dit kan worden gepresenteerd als een spel, maar ook als een expressiemiddel.

Wij hopen dat dit artikel u heeft geholpen uw kind te begrijpen bij het gebruik van het omkeerbare pluche. Je kunt deze methode dus delen met anderen, maar vooral een nieuwe manier van helpen en liefhebben van je kinderen meebrengen. Weet dus dat het belangrijk is om je kinderen te begrijpen. Maar omdat ze nog erg jong zijn, varieert de manier waarop je met ze omgaat met hun leeftijd.

Gratis levering

vanaf 40€ van aankoop*

Internationale levering

Wij leveren over de hele wereld

100% veilig

PayPal / MasterCard / Visa

Doe mee

Meld u aan om exclusieve promo’s en speciale aanbiedingen te ontvangen.