-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Rode langstaart kawaii aap pluche – knuffel

14,90 

Een origineel cadeau voor het hart met deze rode kawai aap pluche! Heel zacht en schattig pluche dat maar op één ding wacht: in de armen van uw kind kruipen voor lange momenten van tederheid en medeplichtigheid. Hoe kan de vriendschap van deze familie worden versterkt? Het geeft ook een kijkje in de geest van het kind. Met behulp van goede en fijne materialen is deze set een echte favoriet. De elastische armen en benen zijn perfect om te knopen en te spellen. Als u uw mes wilt gebruiken om een klap in de lucht te maken of als u het ’s ochtends wilt gebruiken, is dit type mes perfect voor speciale toepassingen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Apen pluche kawaii lange staart rood Pluche Aap Pluche Dieren a7796c561c033735a2eb6c: Rood

Het vriendelijke aapje

De rode langstaart kawaii aap pluche is zo schattig. Hier is een kleine chimpansee met zacht rood haar die uw kind zal fascineren, uw kleine zal grappige verhalen verzinnen rond de pluche en zal zijn hoofd kunnen neerleggen voor momenten van ontspanning.

Energie opdoen met uw favoriete aap

Aanhankelijk, intelligent, nieuwsgierig en zeer sociaal, de aap is een ideale metgezel. Als u de hele dag wilt rennen, springen en twirlen, dan is de aap iets voor u.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Rood

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

60cm