-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Dolfijn pluche voor slaapkamer decoratie – knuffel

19,90 59,90 

Wat wilt u doen met een pluche dolfijn als decoratie in uw huis? Bij de bank, in de woonkamer of op de vloer van een meubelzaak. Deze manier van decoreren is erg populair, dus als u uw huis op een andere manier wilt decoreren, moet u de knuffel naar een soort persoon brengen en zorgen dat u weet wat u doet.

Maak een kinderdecoratie met deze zachte knuffel. Dit is een geweldige manier om ernaar te kijken, en het is gemakkelijk en leuk om te gebruiken. De vloerbreedte is 80 cm hoog. Ideaal voor kinderen en interieurontwerp, het is de juiste plaats ervoor!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Dolfijn Pluche Slaapkamer Decorator Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Blauw|Grijs|Roze

Decoratief pluche

Behalve als decoratieve pluche knuffel kan deze ook als speelgoed aan een kind worden gegeven, zoals elke andere pluche knuffel. Maak een kind blij door het deze mooie pluchen dolfijn te geven. Het dolfijnenpluche is een uniek en multifunctioneel product. Het kan worden gebruikt als decoratie voor de slaapkamer, woonkamer of badkamer. Het dolfijnenpluche kan ook worden gebruikt als kussen of speelgoed voor kinderen. Het dolfijnenpluche is gemaakt van zachte en soepele materialen, waardoor het zeer comfortabel aanvoelt. Het is ook hypoallergeen, waardoor het ideaal is voor kinderen en volwassenen die gevoelig zijn voor allergieën.

Slaapmiddel

Dit is een perfect zacht speeltje om uw baby te helpen in slaap te vallen. Als u de kleinere versie (30 cm) koopt, heeft het speeltje de grootte van een baby, zodat u met uw baby kunt rondlopen en hij zich kan vermaken met het dolfijnenpluche.
Dolfijn Pluche Slaapkamer Decorator Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Blauw|Grijs|Roze

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Blauw, Grijs, roze

Size

, , , ,

Size

30cm, 50cm, 60cm, 70cm, 80cm

Matériau

Coton

Kleur

, ,

Tranche d'âge

> 3 ans