-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Giraffe rammelaar pluche – knuffel

29,90 

Deze giraffe pluche is een rammelaar met een rubberen ring aan de voorkant. Het is een ideale manier om uw kind te leren over pijn en lijden. Maak kennis met de nieuwste telg in de familie, de Giraffe Pluche! Dit speelgoed is perfect voor uw kind om te leren over gedrag. De riten, de pluche stof en het platte oppervlak maken deze giraffe al lang favoriet. Deze giraffe is 30 cm lang en kan worden gebruikt als handchoen voor uw kind. En dankzij de vriendelijkheid van het ontwerp, kunt u er zeker van zijn dat uw kind u of uw nieuwe vriend kan ontmoeten.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Rammelend pluche giraffe pluche Dierenpluche Materiaal: Katoen

Een kleurrijke giraffe

Deze ring kan worden bevestigd aan de auto of het bed van het kind. De ring kan ook gemakkelijk worden verwijderd zodat de slang gemakkelijker te hanteren is. De Giraffe is hiervoor het perfecte hulpmiddel. Als u op zoek bent naar een bijzonder cadeau, een cadeau voor een kind of een speciaal cadeau voor uw kind, kunt u dit speelgoed altijd gebruiken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Onze beste vriendin Sophie

De giraffe is voor vrouwelijkheid, schoonheid, tot in de punten van haar wimpers. Zij zijn liefdevol en overwaarderen u met hun vriendelijkheid, hun medeleven, hun goede aard en hun genegenheid. In uw houding ziet u de warmte van uw gezicht en de kracht van uw leven.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

< 3 ans

Size

30cm