-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluche knuffel giraffe – knuffel

46,90 

Dit is een geweldige manier voor uw kinderen om de magie van de savanne te leren kennen. Het is een praktische manier om dingen voor iedereen mogelijk te maken. Super avontuurlijke metgezel, die hun nieuwsgierigheid prikkelt en hen tegelijkertijd tedere momenten biedt.

De luchtige giraffe is ideaal voor kinderen. Het is een geweldige, gemakkelijke, leuke en funky rit. Kinderen kunnen hem meenemen naar school en genieten van zijn gezelschap. Frank heeft een sterke en expressieve persoonlijkheid die hij eensgezind gebruikt. Kinderen zullen hem graag overal mee naartoe nemen, want deze giraffe is de beste vriend die ze zich ooit kunnen voorstellen.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche knuffeldier Giraffe Materiaal: Katoen

Pluche knuffel giraffe

Deze grote en schattige giraffe-pluche zal de kamer van uw kleintje perfect versieren. Zijn grote ronde ogen zorgen ervoor dat je hem wilt knuffelen.

Onze beste vriendin Sophie

De giraffe staat voor vrouwelijkheid, schoonheid, tot in de punten van haar wimpers. Zij is mooi en overvalt ons met haar gratie, haar zachtheid, haar geweldloosheid en haar affectiviteit. In haar aanwezigheid voel je de warmte van haar liefde en de zachtheid van haar vacht.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Taille

65 cm

Age

> 3 ans