-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

TY roze en blauwe giraffe pluche – knuffel

15,90 

Deze kleine pluche is een fantastische giraffe. Het is een grote giraffe met een roze kop en een grote blauwe kop, zijn ogen en oren zijn ook blauw. Het is als een puppy die uw kind kan meenemen naar de wereld van de magische giraffen.

De giraffe is een van de mooiste dieren ter wereld. Het zijn de eerste vogels die kinderen kunnen zien met hun lange vleugels en hun kracht. Giraffen leven in de valleien van Afrika en zijn de grootste landdieren. Giraffen zijn blazen van acaciabomen en andere planten. Ze kunnen tot 75 liter water per dag drinken. Giraffen hebben een goede watervoorraad om hen te beschermen tegen de geur van acacia’s. Giraffen hebben een levensduur van 25 tot 30 jaar.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
TY Roze en blauwe giraffe pluche dier a7796c561c033735a2eb6c: Roze

Een magische giraffe

Heeft u ooit een roze en blauwe giraffe gezien? Vertel uw kind de fantastische verhalen van deze magische kleine giraffe. Een zeer zachte pluche knuffel die een must-have is!

Onze beste vriendin Sophie

De giraffe staat voor vrouwelijkheid, schoonheid, tot in de punten van haar wimpers. Zij is mooi en overvalt ons met haar gratie, haar zachtheid, haar geweldloosheid en haar affectiviteit. In haar aanwezigheid voel je de warmte van haar liefde en de zachtheid van haar vacht.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

15cm