-10%Code SD10 tot 08/07/2024

Grote donkerblaw walvis – knuffel

44,90 

Hou je van walvissen? Waarom maak je deze marineblauwe walvis niet tot je beste vriend? Je zult er graag tegenaan kruipen tijdens de koude seizoenen. Met zijn zachte en mooie vacht is deze blauwe reuzenwalvis troostend en teder.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster

Deze walvis knuffel is gigantisch!

Deze reusachtige, zachte knuffel houdt ervan als er op zijn rug wordt geklommen en om geknuffeld te worden!
Haal alleen niet te veel kattenkwaad uit in zijn buurt, anders eindig je in zijn maag, zoals Pinocchio!
Deze knuffel is ook een geweldige manier om uw kind te leren over het behoud van de oceaan. Met zijn levensechte kenmerken en realistische grootte zal uw kind het gevoel hebben dat hij met de walvissen meezwemt wanneer hij met dit speelgoed speelt.

Een nieuwe reis naar de zeebodem

Klim op zijn rug en sluit uw ogen, u wordt onmiddellijk vervoerd naar de kalme en rustgevende omgeving van de oceaanbodem, gesust door het gezang van de walvissen.
Het is perfect voor beginnende ontdekkingsreizigers en dierenliefhebbers.

Mijn Knuffel

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton