-10%korting met de code DCH10 tot 01/11/2023

Halloween vleermuis pluche – knuffel

19,90 

Wilt u dat uw kinderen zich vermaken met Halloween? Dan is dit het perfecte Halloween-cadeau voor u!

Het is leuk en funky en perfect om aan uw kind te geven, want het is een geweldige dag om te trick-or-treating!

Het Halloweenfeest is een heel bijzonder feest dat perfect is voor kinderen die willen gaan trick-or-treating. Het is gemaakt van zachting materiaal en bestaat uit een mengsel van jong en oud.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
0-8a2372.jpeg

Een pluchen knuffel met Halloween-thema

Kies dit prachtige pluche voor de donkerste nacht van het jaar… Halloween! Deze vleermuispluche is ideaal om in de woonkamer op te bergen als decoratie om wat zoetigheid te brengen op uw Halloweenfeest, maar hij kan ook worden ontvoerd door uw kind, dat er zeker dol op zal zijn en hem bij zich zal willen houden in zijn kamer! De Halloween vleermuis is een leuk en eng pluchen speeltje! Hij heeft een vleermuiskop met felrode ogen en spitse oren. Haar vleugels zijn groot en zwart en haar lichaam is bedekt met zwart haar. Ze zit op een tak, klaar om weg te vliegen in de nacht! Deze Halloween vleermuis zal een geweldige decoratie zijn voor uw huis of kantoor tijdens het Halloween feest.

Een (zeer) realistische vleermuis!

Deze schattige Halloween-pluche geeft niet alleen een origineel tintje aan uw Halloween-decoratie, maar is ook zeer realistisch! Dankzij het ontwerp kunt u de vleugels van de vleermuis naar believen openen of sluiten voor een meer of minder eng effect… Wacht dus niet langer en kies voor deze pluche voor een Halloweenfeest vol zoetigheid!
halloween vleermuis pluche

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Certification

CE

Remplissage

Coton PP

Sexe

Unisexe

Dimensions

45x18cm