-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige witte pluche hond – knuffel

18,90 

De heldere pluche hond houdt zo van kinderen! U vindt uw favoriete dingen in dit spel! Hij is een vriend van de wereld!

Deze witte hondenpluche is gewoonweg te schattig om te weerstaan! Het is gemaakt van materiaal van goede kwaliteit, waardoor ik het perfect kan gebruiken. De hoge kwaliteit van het materiaal en het uitstekende vakmanschap zullen u helpen uw werk gemakkelijker te maken, omdat u het in uw eigen tijd kunt doen.

Ze wordt ook geleverd met een mooie roze halsband met een label waarop staat “Ik hou van je”. Dit is een van uw favoriete dingen!

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige bruine pluche hond pluche dieren a7796c561c033735a2eb6c: Bruin

Schattige witte pluche hond

Deze pluche stelt een shiba voor, de meest schattige hond! Ze is ondeugend met haar kleine gezichtje, geeft graag kusjes en dikke knuffels aan kinderen! Witte hond pluche te schattig !!! Deze kleine pluche is gewoonweg schattig, en zal zeker alle hondenliefhebbers blij maken! Het is gemaakt van zachte, pluche stof met een zeer realistisch ontwerp en wordt geleverd met een klein hartvormig kussen. Ze is perfect om mee te knuffelen en is een geweldige metgezel voor elk moment van de dag.

"De beste vriend van de mens

Ze zijn zonder twijfel onze beste vrienden, deze viervoeters die altijd klaar staan om te spelen en te knuffelen. De hond staat voor liefde, bescherming en trouw. Honden zijn trouwe metgezellen en betrouwbare beschermers die onvoorwaardelijk van hun baasjes houden. Ontdek al ons pluche speelgoed met uw favoriete metgezel.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton

Taille

25cm