-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Doraemon pluche verkleed als varken – knuffel

21,90 

Uw soort kijkt graag naar het verhaal van het kleine roze tekenfilmvarken. Dit is de reden waarom hij zijn armen om deze Doraemon-pluche kan slaan, die wordt verkocht als een koe. Hij moet zijn nieuwe vaardigheden ten volle kunnen benutten.

De Doraemon pluche is een praktische pluche met een mooi en expressief uiterlijk. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer aantrekkelijk is. Dit is ook een zeer drukke plaats en het heeft een regenachtige dag. Doraemon pluche verkleed als varken is een perfecte pluche voor kinderen en volwassenen, omdat het erg schattig en leuk is.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Doraemon pluche in drakenkostuum Pluche dieren Pluche kat Materiaal: Katoen

Knuffel verkleed als varken

Deze pluche Doraemon verkleed als varken speelt graag met kinderen, geeft ze veel knuffels en doet graag dutjes! Doraemon pluche is een zacht, pluche varken. Haar vacht is zacht en zijdeachtig, en ze heeft donkerroze oren en een felroze neus. Haar ogen zijn van glanzend zwart plastic, met lange zwarte wimpers. Zij draagt een lichtroze jurk met witte ruches aan de voorkant, en haar buik is wit met een kleine roze vlek in het midden. Haar poten zijn lichtroze met zwarte nagels, en ze heeft een roze staart die achter haar zwaait als ze loopt.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Size

20cm