-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Knuffelkat verkleed als hert – knuffel

23,90 90,90 

Een zachte knuffel kat vermomd als hert voor uw kind, het is een soort pop die ze in verschillende dierenvermommingen kunnen aankleden. Het is een welgevormd, zacht, sponsachtig dier met een goede grip. Een praktische knuffel om mee te spelen. Een schattige kleine knuffel kat met prachtige ogen.

De kat is een zeer licht en glanzend materiaal voor alle soorten kleding. Het is gemaakt van een dun, lichtgekleurd plastic vel, met grote flappen en een kleine basis.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche kat in giraffekostuum Pluche kat Pluche dieren Materiaal: Katoen

Knuffelkat

Als poppenliefhebber zal uw dochter dol zijn op dit knuffel speeltje. Geef haar dit speelgoed op haar verjaardag, ze zal heel blij zijn.
Kat verkleed als Hert is een schattig en uniek product. Het is gemaakt van zacht stof en heeft een schattig hertenkostuum aan. Dit knuffel is perfect om te knuffelen of gewoon een kinderkamer op te vrolijken. Kinderen zullen graag met deze schattige en leuke kat spelen.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen, wat een kwaliteit van onze slaap en ons humeur impliceert.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans