-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Oggy kat pluche – knuffel

34,90 

Wil uw dochter een cadeau geven, ontdek dan deze Oggy kattenpluche uit de tekenfilm Oggy en de kakkerlakken. Een praktisch speelgoed. Het feit dat ze er zo goed in zijn, maakt dat ze zich erg op hun gemak voelen

Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u deze Oggy kattenpluche niet mist! Zijn vermogen en grote expressie maken hem tot een ideaal speel- en luisterspeeltje. Hun lange en gevarieerde kleurenpalet is een grote troef, evenals hun vermogen om het verschil te maken. De boeren moeten ze met zorg adopteren!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Oggy kat pluche dier pluche kat Materiaal: Katoen

Oggy de kat

Hij is een rustige kat die van televisie houdt. Met hem vindt uw zoon een aangename rust op de bank terwijl hij naar zijn favoriete tekenfilm kijkt. Hier is de oggy cat pluche! Een schattige kat van ongeveer 40 cm hoog, super schattig met zijn zachte blauwe vacht! Zijn glanzende zwarte ogen zullen ervoor zorgen dat u verliefd op hem wordt! Het is gewoon onmogelijk om zijn charme te weerstaan!

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Dimensions

40cm

Tranche d'âge

> 2 ans