-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Pluche zwarte kat zittend – knuffel

34,90 39,90 

Deze fijne regenjas is gemaakt van aardappel en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. In mijn armen heb ik veel kracht. Zijn poten staan een uitstekende kat nog in de weg. Dankzij de goede raad kan hij genieten van een comfortabel Halloweenfeest.

Deze donkere chocoladetaart is echt lekker! Het is ook geweldig met de manier waarop het is ontworpen. Dit is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een groene of sterke kever. Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u een goede tijd heeft in uw leven.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Pluche witte kat ontevreden zittend Pluche Kat Pluche Dieren Materiaal: Katoen

Zwarte kat pluche

Door zijn ontevreden uiterlijk en kleur kan deze pluche gebruikt worden als originele decoratie voor Halloween. Dit is een prachtige zwarte ontevreden kat die in het pluche zit. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zacht aanvoelt. Dit pluche is perfect voor kinderen en volwassenen die van katten houden. Het is ook ideaal voor dierenliefhebbers.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans