-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Schattige gemberkat pluche – knuffel

34,90 49,90 

Hier is de schattige gemberkat pluche, die een drukke dag moet hebben gehad! De pluche kat kan worden gebruikt om de dag af te ronden, om de wereld een pauze te gunnen en om de wereld te verwennen met uw kleding! U kunt het zelfs gebruiken, maar vergeet niet de bank te controleren!

Het platte bed is een klein plat bed van ongeveer 75 cm hoog. Het is gemaakt van dik en regenachtig materiaal, waardoor het gemakkelijk te reinigen is. De omslag is schoon en glad, met een enkele kleurlaag die hem een unieke uitstraling geeft.

De huid van de kat is van plastic, wat hem een expressieve uitstraling geeft. De structuur van de taart is lang en donker, met een sterke rand. De kwaliteit van het gips is goed, het is goed ontworpen en realistisch. De kleine details van het ontwerp zijn perfect, het is een geweldig ontwerp! De pluche is gemaakt in een kamer met een mooi patroon, wat een goed idee is voor een geschenk.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Zacht bruin tabby pluche kat pluche Dierenpluche Materiaal: Katoen

Een schattige gemberkat van pluche

De gemberkat pluche is zo schattig! U kunt de hele dag met haar doorbrengen en haar zachte vacht aaien! Ze zal geen genoeg van je kunnen krijgen! Deze schattige gemberkat ziet er zo realistisch uit met zijn grote expressieve ogen en zijn zachte en zijdeachtige vacht. Je wilt hem knuffelen en nooit meer loslaten! Hij is perfect voor kinderen die van dieren houden, omdat ze zich kunnen voorstellen dat ze een echte kat in huis hebben. Ook volwassenen zullen verliefd worden op deze kleine onruststoker!

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans