-15%korting met de code DCB15 tot 01/12/2023

Schattige roze pluche kat – knuffel

19,90 49,90 

Dit is een zeer glanzende, kleine, rozige pluche kat, die verkrijgbaar is in twee kleuren. De kleine, rozige bol van de vacht is zeer licht en gaat lang mee. Dit is een zeer goede manier om ervoor te zorgen dat u niet overdrijft. Maak uw kleine meid gelukkig, geef haar een rustig en aanhankelijk katje, dat er altijd is om haar te troosten. De pluche kat is het perfecte geschenk voor elk kind dat een kind heeft. Dit delicate en zachte speeltje wordt uw nieuwe beste vriend. Met hun goede smaak en warmte geven ze uw kind een kijkje in de keuken.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Schattige Roze Pluche Kat Pluche Dier a7796c561c033735a2eb6c: Roze

De zeer tedere roze kat

Deze zachte roze kattenpluche zal uw kind tedere en medeplichtige momenten bezorgen. Als speelkameraadje of om het kind te vergezellen bij het slapengaan, zal de kattenpluche altijd voor echte geluksgevoelens zorgen.

Spinningtherapie met de kat

Een kat in huis hebben is goed voor het hele gezin. Dit kleine bolletje bont, dat relatief onafhankelijk is, waardeert de liefkozingen en de aanwezigheid van zijn baasjes. Tenslotte kan het dier onze stress detecteren en komt instinctief naar ons toe om te spinnen.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans