-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

“De kleine prins” – vos – knuffel

24,90 34,90 

Deze vos “De Kleine Prins”, gebaseerd op de held van de gelijknamige film, is een echte traktatie. Deze kleine vos is echt te schattig, hij wordt de perfecte jnuffel die je overal mee naartoe kunt nemen. Zijn naden zijn sterk en bestendig, hij zal alle kussengevechten doorstaan.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Kleine prins vos pluche dier Materiaal: KATOEN

Kleine Prins vos knuffel

“Alsjeblieft… tem me!” Geef uw kleine prins of prinses de liefste metgezel. De vossenknuffel is niet alleen een schattig speeltje, maar ook een geweldig leermiddel. Kinderen kunnen door ermee te spelen teamwork en samenwerking leren en zo belangrijke sociale vaardigheden ontwikkelen.

Een slim dier

De vos is een sluw dier dat met veel situaties kan omgaan en een echt gevoel voor aanpassing heeft. Maar het is vooral een heel schattig dier.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériau

COTTON

Tranche d'âge

> 3 ans