-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Beige liggend konijn van pluche – knuffel

24,90 

Gisteren is het beige pluche konijntje, dat graag roest, maar wel na een drukke dag! Dit is een geweldige manier om de wereld te zien vanuit het perspectief van uw eigen leven! Wilt u haar volgen?

Het beige pluche konijntje is een glanzend beige konijntje. Hij ligt op zijn kleed, met zijn lange neus in de lucht en zijn hoofd in de bezem. Hij heeft veel en roze haar. Hij is zo zielig dat ik niet weet wat ik anders met hem moet doen!

Dit is erg leuk speelgoed en is perfect voor kinderen om mee te spelen. Het is ook een geweldige decoratie voor de speelkamer van een kind.

Op voorraad

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Beige pluche liggend konijn Pluche Konijn Dieren Materialen: Katoen

Beige liggend konijn van pluche

Het beige pluche konijn is vol liefde! Het wil gewoon met heel zijn hart van het kind houden dat het zal worden toevertrouwd! Een vriend voor het leven! Het beige pluche konijn is een zeer zacht en knuffelbaar konijn. Zijn beige vacht voelt zacht aan en zijn grote oren zijn perfect om mee te knuffelen. Hij ligt opgekruld op zichzelf en lijkt klaar voor een dutje. Dit is een heel schattig konijntje waar kinderen en volwassenen dol op zullen zijn.

Ontdek onze collectie pluche konijnen

Ontdek onze collectie pluche speelgoed met het schattigste huisdier: het konijn! Dit dier staat symbool voor dynamiek en levensvreugde! Hij begeleidt jong en oud in al hun avonturen!

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Size

40cm