-10%Code RDA10 tot 01/05/2024

Grappige roze krokodil pluche – knuffel

29,90 44,90 

Deze zware pluche is een roze krokodil met een grote pot en een gigantische kaak, die uw kleine kinderen of meisje zullen kunnen zien!

De pluche krokodil is ook ideaal voor mij om te spelen, uw kind kan het ook als hij goed kan luisteren, om naar de jungle te gaan.

De Krokodillenpluche is gemaakt van hoogwaardige materialen en is het meest geschikt om te beschermen tegen water en vuil. Dit is de perfecte manier om u te beschermen tegen beschadiging, verlies, breuk of schade aan het milieu. U kunt nu uw eigen krokodillenpluche maken!

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Grappige Roze Krokodil Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 70cm|90cm

het ideale kussen!

De grappige krokodil is roze van kleur en zwemt graag in warm water, vooral in trage rivieren. Deze schattige krokodil wordt vast en zeker de nieuwe beste vriend van uw kind. Zijn zachte en knuffelige lichaam is perfect om mee te knuffelen, en zijn heldere ogen en schattige glimlach zullen uw kind zeker doen glimlachen.

Onze vrienden de geleerde krokodillen

Wist u dat krokodillen naast kracht en macht ook de bewakers en beschermers van kennis zijn. Hun rol is om nieuwe wijsheid te ontwikkelen en deze van de ene op de andere generatie door te geven. Welke betere metgezel kunt u kiezen voor uw kinderen. Ontdek onze hele collectie krokodillenpluche.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

roze

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Kleur

,