-10%Code RDM10 tot 01/06/2024

Groene krokodil baby pluche – knuffel

De grote baby krokodil pluche, de favoriet van kinderen! Ideaal om u bezig te houden en scherp te houden. Ga de jungle in met je nieuwe beste vriend en maak nieuwe vrienden!

Veel dingen komen in kleine verpakkingen en dit babymutsje is er daar één van. Deze kleine kit is even gemakkelijk te gebruiken als te maken en is perfect voor koken en wandelen.

Het grote wipstoeltje is gemaakt van sterk materiaal en kan worden gebruikt als reisgenoot. De details van de krokodil zijn realistisch, met een grote, getextureerde huid, heldere donkere ogen en een lange, bruine huid.

Deze babykrokodil is een geweldig speelgoed voor kinderen. Kinderen kunnen gemakkelijk met deze zachte knuffel spelen en u kunt er gemakkelijk mee spelen en hem tijdens het spelen wassen.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Baby Krokodil Pluche Groene Krokodil Pluche Dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|40cm|55cm|70cm

Schattige groene krokodil baby pluche

Hier is de groene baby krokodil pluche, de ideale metgezel voor kinderen! Bedenk met hem avonturen in denkbeeldige landen! Vecht tegen de lelijke piraten, red je Indiaanse vrienden en vertrek met de fabelachtige schat! Baby Crocodile Plush is zacht en soepel pluchen speelgoed, ideaal voor jonge kinderen. Hij is gevuld met polystyreen microkorrels die hem zacht en aangenaam doen aanvoelen. Zijn ronde vorm en kleine knoopogen geven hem een knuffelbaar en schattig uiterlijk, perfect om mee te knuffelen. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor op reis of om overal mee naartoe te nemen.

Onze vrienden de geleerde krokodillen

Wist u dat krokodillen naast kracht en macht ook de bewakers en beschermers van kennis zijn. Hun rol is om nieuwe wijsheid te ontwikkelen en deze van de ene op de andere generatie door te geven. Welke betere metgezel kunt u kiezen voor uw kinderen. Ontdek onze hele collectie krokodillenpluche.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Kleur

Bruin, Grijs, Groen

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe