-10%Code SPG10 tot 26/06/2024

Grote blauwe alligator pluche – knuffel

De roodblauwe alligator pluche wacht gewoon op gekke avonturen! Uw beste vriend zal er zijn als u de wereld opnieuw wilt zien en een voorproefje wilt krijgen van wat er komen gaat! Maak uw rugzak klaar en laat ons gaan!

Deze roodachtige blauwe alligator pluche zal een stuk beter zijn dan de andere! Hij heeft een lange, ritsige vacht en een lange nek.

De groeven op zijn deken zijn perfect om hem warm te houden. Uw ogen zullen altijd alles zien wat u voor uw leven nodig hebt. Deze alligator wacht op u om te komen spelen!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Gratis verzending vanaf 40€

  • Verzending met tracking in Nederland, België
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Onze knuffels zijn met liefde gemaakt ♥
witte decoratie ster
Reuze groene alligator pluche krokodil pluche dieren 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Grote blauwe alligator pluche

De reusachtige blauwe alligator pluche zal u helpen piraten te bestrijden en een wereld vol geheimen en mysteries te ontdekken… Wacht niet langer, berijd hem en heb een goede wind!

Onze vrienden de geleerde krokodillen

Wist u dat krokodillen naast kracht en macht ook de bewakers en beschermers van kennis zijn. Hun rol is om nieuwe wijsheid te ontwikkelen en deze van de ene op de andere generatie door te geven. Welke betere metgezel kunt u kiezen voor uw kinderen. Ontdek onze hele collectie krokodillenpluche.

Over ons

De online winkel Mijn Knuffel is gespecialiseerd in de verkoop van pluchen speelgoed en biedt een breed scala aan producten voor je kinderen en familie. Deze winkel met knuffels is een ware referentie geworden, want hij biedt een collectie voor zowel kinderen als volwassenen.

Klein meisje onderzoekt haar teddybeer met een vergrootglas
Verschillende opgezette dieren hangend aan een reling

Vaak gestelde vragen

Onze levertijden (gemiddeld):

Zodra je bestelling is bevestigd, verwerken wij deze binnen 24 uur. Je bestelling wordt dan binnen 72 uur wordt verzonden. Onze pakketten komen meestal binnen 8 werkdagen aan, maar de maximale tijd is 15 werkdagen voor levering overal ter wereld.

Je ontvangt e-mailberichten die je laten weten waar je pakket zich bevindt, zodat je het met een gerust hart kan volgen.

De hele productiecyclus van ons pluchen speelgoed wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in ons atelier. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

We doen heel vaak kwaliteitscontroles om de beste ervaring met deze schattige knuffels te garanderen.

Bij Mijn Knuffel neemt u geen risico’s! Inderdaad, als je een ander formaat had gewild, zorgen wij voor de retourkosten binnen 14 dagen om deze te ruilen met de juiste maat knuffel. Bij het betalen, kun je kiezen voor onze 100% tevreden of geld terug garantie.

We hebben maar een paar uur om adreswijzigingen door te voeren. Als er een fout in uw afleveradres staat, neem dan per e-mail contact met ons op en geef ons zo snel mogelijk het juiste adres door. Een onjuist leveringsadres kan ertoe leiden dat de levering op een andere plaats dan gewenst plaatsvindt of niet kan plaatsvinden. In deze gevallen zijn wij niet verantwoordelijk.

Hipopotamus knuffel opgeborgen in een klein wit houten huisje
2 witte sterren

Extra informatie

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe